ΑΛΜΥΡΟΣ

Χαμόγελα στην εμπορική αγορά του Αλμυρού

χαμόγελα-στην-εμπορική-αγορά-του-αλμυ-608828

Τονώθηκε η κίνηση στα καταστήματα, ενώ επικρατεί αισιοδοξία ότι τον Μάιο η κατάσταση θα είναι καλή

Με χαμόγελα γιόρτασε ο εμπορικός κόσμος Αλμυρού το Πάσχα. Η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα τη Μεγάλη Εβδομάδα αυξανόταν μέρα με τη μέρα και κορυφώθηκε το Μ. Σάββατο. Οι έμποροι αισιοδοξούν ότι ο Μάιος θα είναι καλός μήνας.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Επαρχίας Αλμυρού Παναγιώτης Μπούντης στέλνει το μήνυμα στους συναδέλφους του να κρατήσουν πάση θυσία τις επιχειρήσεις τους ανοιχτές και να έχουν θετική διάθεση και ψυχολογία.

Ευχαριστεί τους καταναλωτές για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στην αγορά και τους καλεί να συνεχίζουν να τη στηρίζουν και ψυχολογικά και οικονομικά, καθώς θα είναι μία σημαντική ώθηση για τα καταστήματα, τα οποία πέρασαν πολύ δύσκολες μέρες και βγήκαν από έναν βαρύ χειμώνα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Επαρχίας Αλμυρού σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μαγνησίας και την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών διένειμε τη Μ. Δευτέρα πακέτα με πασχαλινά εδέσματα τόσο στις τοπικές επιχειρήσεις, όσο και στους καταναλωτές για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του.

Ο κ. Μπούντης εκτιμά ότι ο Μάιος θα είναι καλός μήνας για την αγορά. «Το άνοιγμα της εστίασης είναι σημαντικό για το καλό τόσο των καταναλωτών, όσο και των εμπόρων», αναφέρει.

Θα βελτιωθούν περαιτέρω οι καιρικές συνθήκες, σημειώνει, εξέλιξη που θα συμβάλλει επίσης να βγει ο κόσμος στα καταστήματα, ενώ προχωρά και το κομμάτι του εμβολιασμού που απελευθερώνει τον κόσμο και συμβάλλει καθοριστικά στην επαναφορά στην κανονικότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου