Διαμαρτυρία για τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Αλμυρού

Τελευταία ενημέρωση: 2021-04-07, 19:43:35
Διαμαρτυρία για τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Αλμυρού

Κινητοποίηση έξω από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί από τον Αγροτικό Σύλλογο Αλμυρού και την ομάδα γυναικών Αλμυρού με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Υγείας και ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΟΕΝΓΕ για πανελλαδική δράση σωματίων, συλλόγων, φορέων και εργατικών κέντρων.

Τα αιτήματα που προέβαλαν οι διοργανωτές της κινητοποίησης είναι:

  • Άμεση επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας (χειρουργείων, κλινών ΜΕΘ, εργαστηρίων κ.λπ.) και ένταξη του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημία. Άμεση επίταξη των ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων για τη δωρεάν διενέργεια μαζικών τεστ μοριακού ελέγχου.
  • Άμεση επάνδρωση σε οδηγούς ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού.
  • Άμεσα μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για τη στελέχωση του δημόσιου συστήματος υγείας. Καμία απόλυση! Μονιμοποίηση των συμβασιούχων.
  • Ενιαίο αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, με δημιουργία νέων Κέντρων Υγείας, πλήρως στελεχωμένων και εξοπλισμένων.
  • Εξασφάλιση των απαραίτητων μέσων και μέτρων προστασίας στους χώρους δουλειάς και εκπαίδευσης. Δωρεάν μαζικά και επαναλαμβανόμενα τεστ για όλο το λαό από εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Εντοπισμός – απομόνωση κρουσμάτων, ιχνηλάτηση των επαφών τους και καταγραφή των επιδημιολογικών δεδομένων.
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
9
=