ΑΛΜΥΡΟΣ

«Απουσιάζει ο Αλμυρός από σποτ τουριστικής προβολής της Μαγνησίας»

απουσιάζει-ο-αλμυρός-από-σποτ-τουρισ-656851

Καταγγέλλει ο επιμελητηριακός σύμβουλος Κ. Πανταζώνας και επιρρίπτει ευθύνες στη διοίκηση του Επιμελητηρίου

Προσβλητική και υποτιμητική αντιμετώπιση της επαρχίας του Αλμυρού από το Επιμελητήριο Μαγνησίας, καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του ο ανεξάρτητος επιμελητηριακός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Πανταζώνας.

Αφορμή αποτελούν τα δύο σποτ του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για την ανάδειξη της εμπορικής και τουριστικής αγοράς του νομού αντίστοιχα, από τα οποία όπως επισημαίνει ο κ. Πανταζώνας απουσιάζει πλήρως ο Δήμος Αλμυρού.

«Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και η εμπνεύστρια σύμβουλος που δημιούργησε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, προφανώς αρνούνται να αποδεχθούν πως τα γεωγραφικά όρια της Μαγνησίας δεν οριοθετούνται στην Νέα Αγχίαλο, αλλά συνεχίζουν και πέρα από αυτό. Ως εκπρόσωπος του επιμελητηρίου Μαγνησίας για τα θέματα της επαρχίας Αλμυρού, επιλέγω να διαφωτίσω και δημόσια, όπως ήδη έχω κάνει στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου και έχει καταγραφεί και στα πρακτικά, ότι ο Δήμος Αλμυρού εκτός από τα όμορφα παραθαλάσσια χωριά όπως το Αχίλλειο, το πηγάδι Πτελεού, τις Νηές και τις υπόλοιπες παραλίες ,διαθέτει επίσης καταδυτικά πάρκα στο δημοτικό διαμέρισμα Αμαλιάπολης (Μιτζέλα), με κέντρο ενημέρωσης κοινού και τις δίδυμες λίμνες Ζερέλια που η σπανιότητα της ταυτότητας τους, αγγίζει το παγκόσμιο ενδιαφέρον, αφού η προέλευση τους προήλθε από πτώση μετεωριτών. Τα δυο αυτά τουριστικά σημεία δεν αποτελούν τουριστικό προορισμό για το επιμελητήριο Μαγνησίας, καθώς όπως έχω πει ο Αλμυρός είναι χρήσιμος μόνο για να ψηφίζει και να πληρώνουν τα μέλη του τις εισφορές του επιμελητηρίου, για να έχει ρευστότητα ο πρόεδρος και να διοικεί σε βάρος των μελών του Αλμυρού», καταγγέλλει ο κ. Πανταζώνας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου