ΑΛΜΥΡΟΣ

Προσλήψεις 17 ατόμων στο Δημοτικό Ωδείο Αλμυρού

προσλήψεις-17-ατόμων-στο-δημοτικό-ωδείο-661868

Εγκρίθηκε ο προγραμματισμός πρόσληψης προσωπικού για το 2021

Αίτημα στο υπουργείο Εσωτερικών για πρόσληψη συνολικά 17 ατόμων για τις ανάγκες λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου το τρέχον έτος θα υποβάλει η δημοτική αρχή Αλμυρού.

Οι θέσεις αφορούν σε ειδικότητες ΠΕ καλλιτεχνικού διευθυντή (1), ΠΕ ανώτερων θεωρητικών (1), ΠΕ μπουζούκι-λαϊκά όργανα (1), ΤΕ διαφόρων ειδικοτήτων (10), ΔΕ διαφόρων ειδικοτήτων (4).

Η πρόσληψη του προσωπικού θα γίνει με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και συγκεκριμένα διάρκειας 9 μηνών.

Η αμοιβή του προσωπικού θα επιβαρύνει αποκλειστικά τον δήμο, καθώς θα προέρχεται από έσοδα του Ωδείου. Επισημαίνεται ότι στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου Αλμυρού προβλέπονται 58 θέσεις προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση εποχικών ή άλλων περιοδικών – πρόσκαιρων αναγκών.

Το εν λόγω θέμα απασχόλησε την Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αλμυρού, η οποία το ενέκρινε ομόφωνα. Στην εισήγησή του ο δήμαρχος Αλμυρού, Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, επισήμανε ότι λόγω της δυσμενούς δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας και στο πλαίσιο περιστολής των κρατικών δαπανών έχει περιοριστεί δραστικά η δυνατότητα των φορέων του δημοσίου για την πραγματοποίηση πάσης φύσεως προσλήψεων. Οι φορείς μπορούν να προβαίνουν στην πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου για την κάλυψη εποχικών, παροδικών και πρόσκαιρων αναγκών, για την πραγματοποίηση συγκεκριμένων έργων, καθώς και στο πλαίσιο υλοποίησης προγραμμάτων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου