ΑΛΜΥΡΟΣ

Κέρδισε την αγωγή στο Ειρηνοδικείο για τις δεδουλευμένες αποδοχές

κέρδισε-την-αγωγή-στο-ειρηνοδικείο-γι-691071

Για απόφαση – δικαίωση κάνει λόγο ο πρώην διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Αλμυρού Χρήστος Καραζούπης

Ποσό 3.495,04 ευρώ επιδικάστηκε από το Ειρηνοδικείο Βόλου στον πρώην διευθυντή των Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλμυρού Χρήστο Καραζούπη μετά από προσφυγή του εναντίον του Δήμου και του πρώην δημάρχου Δημήτρη Εσερίδη.

Σε δήλωσή του ο κ. Καραζούπης λέει ότι το ποσό αφορά στις μη καταβληθείσες αποδοχές του και το επίδομα αδείας που δικαιούταν και δεν έλαβε στο διάστημα που βρισκόταν σε μη νόμιμη δυνητική αργή με ευθύνη της τότε διοίκησης του Δήμου Αλμυρού.

«Σε όλες τις μηνύσεις του τέως δημάρχου Αλμυρού εναντίον μου έχω αθωωθεί και επειδή επί μία διετία είχα υποστεί τη μήνη και την κατασυκοφάντηση μέσω του Τύπου και με πρωτοσέλιδα στα τοπικά ΜΜΕ από τον τέως δήμαρχο Αλμυρού, η παραπάνω απόφαση είναι ακόμη μία δικαίωσή μου, η οποία σφραγίζεται με απόφαση δικαστηρίου!!!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ενημερώνει, τέλος, ότι εκκρεμούν στα δικαστήρια προς εκδίκαση αγωγές του κατά του κ. Εσερίδη και του τέως αντιδημάρχου Κωνσταντίνου Νικοβιώτη για συκοφαντική δυσφήμηση.

«Μετά την έκδοση των ανωτέρω αποφάσεων θα ακολουθήσει και δεύτερος γύρος αγωγών για συκοφάντηση κ.λπ. κατά παντός υπευθύνου, καθ’ ότι πρέπει να υποστούν με επώδυνο τρόπο τα επακόλουθα της κατάχρησης εξουσίας, κακίας, αλαζονείας, χρήσης δημοσίων υπηρεσιών και δημόσιου χρήματος, εκ μέρους πρώην στελεχών του Δήμου, προκειμένου να εκδικηθούν και να κάνουν κακό σε υπάλληλο – δημότη… Οπως λέει και ο λαός μας όμως, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά…», καταλήγει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου