ΑΛΜΥΡΟΣ

Εργα αποκατάστασης στο οδικό δίκτυο σε Μαυρόλοφο, Πέρδικα και Φυλάκη στη Μαγνησία

εργα-αποκατάστασης-στο-οδικό-δίκτυο-σ-762976

Παρεμβάσεις ύψους 1,8 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την έγκριση διάθεσης πίστωσης του έργου «Έργα αποκατάστασης οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας (Τμήμα Μαυρόλοφος – Φυλάκη – Πέρδικα)».

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες για την ενίσχυση βάθρων και πρανών, παρεμβάσεις σε παλαιά οδοστρώματα και νέες ασφαλτοστρώσεις.

«Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό τη δουλειά σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στις υποδομές. Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη και τις τεχνικές υπηρεσίες προχωράμε τη δημοπράτηση ενός σημαντικού έργου που ενισχύει την ασφάλεια στη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και την ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Υλοποιούμε έργα ουσίας, που λύνουν καθημερινά, μικρά προβλήματα που όμως ανάγονται σε μεγάλα και κυρίαρχα στη ζωή των ανθρώπων» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου