ΑΛΜΥΡΟΣ

Ελεύθερος ο 27χρονος για την υπόθεση εμπορίας 21χρονης στον Αλμυρό

ελεύθερος-ο-27χρονος-για-την-υπόθεση-εμπ-786144

Επέμεινε ότι είναι αθώος και απέδωσε τις κατηγορίες στις ζηλοτυπίες της συντρόφου του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 27χρονος Βούλγαρος, που συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα στον Αλμυρό για εμπορία ανθρώπου, υπεξαγωγή εγγράφου και σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου κατ’ εξακολούθηση.

Αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού πέρασαν χειροπέδες στον κατηγορούμενο μετά από έρευνες για τη δήλωση εξαφάνισης που έκανε για τη σύντροφό του, υπήκοο Βουλγαρίας, ηλικίας 21 ετών.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η κοπέλα είχε φύγει αναστατωμένη από το σπίτι, καθώς ο Βούλγαρος την κρατούσε παράνομα έχοντας τα προσωπικά της έγγραφα, την έβαζε και εργαζόταν παίρνοντάς της τα λεφτά της και τη χτυπούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, από μαρτυρικές καταθέσεις προέκυψε ότι η κοπέλα είχε έρθει στον Αλμυρό από τη Βουλγαρία επειδή εκείνος της είχε τάξει γάμο, όμως οι υποσχέσεις του μετατράπηκαν σε απερίγραπτο εφιάλτη επί έναν ολόκληρο χρόνο. Ολο αυτό τον καιρό υπέμενε την εκμετάλλευση, ώσπου δεν άντεξε άλλο και το περασμένο Σάββατο αναζήτησε καταφύγιο σε συγγενικά της πρόσωπα, λέγοντας ψέματα στον σύντροφό της ότι έφευγε για να κάνει ψώνια στο μάρκετ.

Στην απολογία του ο 27χρονος επέμεινε στην αρχική του κατάθεση αρνούμενος τις αποδιδόμενες κατηγορίες. Υποστήριξε ότι με την κοπέλα είχαν προβλήματα λόγω της παθολογικής ζήλιας της. Φέρεται να ισχυρίστηκε ότι του έλεγχε συνεχώς το κινητό του τηλέφωνο και το facebook και προκαλούσε πολλά επεισόδια, με αποτέλεσμα να έχουν αρκετά συχνά καβγάδες στο σπίτι.

Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης κάθε πρώτο πενθήμερο στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και εγγυοδοσία 1.000 ευρώ.

Είχε προηγηθεί η κατάθεση ψυχολόγου, ο οποίος με εντολή ανακριτή εξέτασε τις προηγούμενες μέρες την κοπέλα και αναφέρθηκε στις διαπιστώσεις του.

Επίσης, κατάθεση έδωσε και η ίδια η 21χρονη, η οποία επισκέφτηκε τα Δικαστήρια συνοδευόμενη από συγγενικά της πρόσωπα.

Η κοπέλα φαινόταν πολύ φοβισμένη. Στον ανακριτή φέρεται να επαναλάμβανε ότι θέλει να φύγει από τον Αλμυρό και την Ελλάδα και να επιστρέψει στο σπίτι της στη Βουλγαρία και την οικογένειά της. Ελεγε ότι εκείνος την έβαζε και εργαζόταν και τις κρατούσε τα χρήματα. Εξω από το γραφείο του ανακριτή αντικρίζοντας τον 27χρονο δάκρυσε.

Το μαρτύριο που ζούσε αποκαλύφτηκε όταν ο κατηγορούμενος βλέποντας ότι εκείνη δεν επέστρεφε στο σπίτι απευθύνθηκε στην Αστυνομία και υπέβαλε δήλωση εξαφάνισης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου