ΑΛΜΥΡΟΣ

Αστυνομικοί της Μαγνησίας με εθελοντική συνείδηση

αστυνομικοί-της-μαγνησίας-με-εθελοντ-792275

Απομάκρυναν απορρίμματα και καθάρισαν εθελοντικά τον κόμβο Αλμυρού

Μήνυμα εθελοντισμού και ανιδιοτέλειας θέλησαν να στείλουν χθες αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας, προβαίνοντας στον καθαρισμό και την αποκομιδή απορριμμάτων από τον κόμβο Αλμυρού.

Ανταποκρινόμενοι με προθυμία και αίσθημα κοινωνικής προσφοράς στο κάλεσμα του διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας Ελευθέριου Αναδιώτη, έξι αστυνομικοί της υπηρεσίας συγκεντρώθηκαν χθες το πρωί στον κόμβο Αλμυρού, στο σημείο εξόδου προς την εθνική οδό, και απομάκρυναν απορρίμματα από το διάζωμα και περιμετρικά του δρόμου.

Στην εθελοντική κίνηση των αστυνομικών συνέδραμε ο Δήμος Αλμυρού και συγκεκριμένα η αρμόδια Αντιδημαρχία Καθαριότητας, που ενημερώθηκε για την κίνηση από τον διοικητή, παρέχοντας τα απαραίτητα εργαλεία και υλικά καθαριότητας που χρειάστηκαν, όπως σακούλες και όχημα για την απομάκρυνση των απορριμμάτων.

Στο σημείο βρέθηκε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας Αλμυρού και επίσης αστυνομικός στο επάγγελμα Λεωνίδας Βούλγαρης, προκειμένου να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τους συναδέλφους του για την πολύτιμη προσφορά τους και το σημαντικό μήνυμα που επικοινωνούν.

«Η κίνηση αυτή τις ημέρες της πανδημίας δείχνει την ευαισθησία των αστυνομικών για μια καθαρή πόλη και ότι η καθαριότητα είναι ατομική ευθύνη όλων μας. Εμείς ως δημοτική αρχή είμαστε δίπλα σε οποιαδήποτε εθελοντική προσπάθεια των συνδημοτών μας. Εύχομαι η κίνηση αυτή να βρει αποδέκτες», δήλωσε ο αντιδήμαρχος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου