ΑΛΜΥΡΟΣ

Διανομή των δώρων της τοπικής Εκκλησίας στους κρατούμενους της Κασσαβέτειας

διανομή-των-δώρων-της-τοπικής-εκκλησί-794171

Διανομή δώρων, που πρόσφερε για ακόμα μια χρονιά ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων «Ο Εσταυρωμένος», πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου σε όλους τους κρατούμενους των φυλακών Κασσαβέτειας.

Φέτος, λόγω των εκτάκτων μέτρων, που έχει λάβει η πολιτεία, για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού, προβλήθηκε μαγνητοσκοπημένα το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου καθώς και του προέδρου του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου «Ο Εσταυρωμένος», π. Θεόδωρου Μπατάκα. Επιπλέον, μοιράστηκε το μήνυμα σε όλους τους κρατούμενους, το οποίο είχε σταλεί και σε έντυπη μορφή.

«Ηταν όλα διαφορετικά, διότι φυσικά τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει την προσωπική επαφή, την πατρική συμβουλή και αγκαλιά. Παρόλα αυτά οι κρατούμενοι άκουσαν με προσοχή τα μηνύματα και δέχτηκαν με χαρά τα πλούσια δώρα που με αγάπη τους προσφέρθηκαν. Σας ευχαριστούμε θερμά για την πολυετή προσφορά σας» υπογραμμίζεται στην ευχαριστήρια κάρτα που απευθύνεται στον «Εσταυρωμένο», με τις θερμότερες ευχές του προσωπικού και των κρατουμένων του καταστήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου