ΑΛΜΥΡΟΣ

Αιτήσεις για επισιτιστική βοήθεια στον Αλμυρό

αιτήσεις-για-επισιτιστική-βοήθεια-στ-802686

Παρατείνεται μέχρι μεθαύριο Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου η υποβολή αιτήσεων για τη διανομή βασικών επισιτιστικών αγαθών από τον Δήμο Αλμυρού με στόχο την ενίσχυση ευπαθών ομάδων, που επλήγησαν από τον κορονοϊό, μετά από δωρεά του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος μέσω της Κεντρικής Ενωσης Δήμων και Κοινοτήτων.

Πρόκειται για τρόφιμα που θα διανείμει ο Δήμος σε 40 οικογένειες.

Η δημοτική αρχή καλεί τους δικαιούχους να υποβάλουν αιτήσεις, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected].

Οι αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους οι οποίοι αδυνατούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά θα κατατίθενται στο κτίριο όπου στεγάζονται οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του δήμου επί της οδού Δ. Αργυροπούλου 3 αποκλειστικά κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο τηλέφωνο 2422026366.

Υπενθυμίζεται ότι τα δικαιολογητικά που συνοδεύουν την αίτηση είναι τα εξής: 1) Θεωρημένη κάρτα ανεργίας. 2) Εκκαθαριστικό φορολογικού έτους 2019. 3) Ε1 φορολογικό έτους 2019. 4) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. 5)Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας. 6) Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας. 7) Απόφαση ΚΕΠΑ (σε περίπτωση αναπηρίας).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου