ΑΛΜΥΡΟΣ

Διαψεύδει ο Δήμος Αλμυρού ότι αδιαφόρησε για την περίθαλψη τραυματισμένου αδέσποτου

διαψεύδει-ο-δήμος-αλμυρού-ότι-αδιαφόρ-802736

Διαψεύδει ο Δήμος Αλμυρού καταγγελίες που έγιναν με αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι υπήρξε αδιαφορία από μέρους της Επιτροπής Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου για την περίθαλψη τραυματισμένου αδέσποτου που βρίσκονταν χθες στα ΣΕΑ Αλμυρού.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση της Επιτροπής αναφέρονται τα εξής:

«Αναφορικά με το θόρυβο που βιαστικά και άδικα προκλήθηκε χθες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με ένα τραυματισμένο αδέσποτο στα ΣΕΑ Αλμυρού και για το οποίο δήθεν αδιαφόρησε ο Δήμος, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα παρακάτω, προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Μόλις χθες, Κυριακή 13/12 ενημερώθηκε ο αρμόδιος Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Αλμυρού Αναστάσιος Δεληζήσης για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Σήμερα Δευτέρα 14/12, το ζώο βρίσκεται ήδη στον συμβεβλημένο με την Υπηρεσία μας κτηνίατρο, όπου και του παρέχεται η απαραίτητη υγειονομική φροντίδα και μέριμνα προς ανάταξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Θα θέλαμε απλώς να επισημάνουμε πως πριν από την οποιαδήποτε βιαστική “καταγγελία” των αρμόδιων υπηρεσιών, καλό είναι να υπάρχει προσπάθεια επικοινωνίας και συνεννόησης με αυτές, προς επίλυση του – οποιουδήποτε- προβλήματος και όχι “ελαφρά τη καρδία” να προβαίνει κανείς σε δημοσιεύσεις στα ΜΚΔ, τα οποία δεν μπορούν -και δεν πρέπει- σε καμία περίπτωση να υποκαθιστούν τις λειτουργίες τόσο των υπεύθυνων και συνειδητοποιημένων δημοτών, όσο και των υπηρεσιών προς τις οποίες οφείλουν αυτοί να απευθύνονται.

Κατανοούμε πλήρως τις ανάγκες άρθρωσης αντιπολιτευτικού λόγου, με την ευχή όμως να περιορίζεται αυτός σε πραγματικές και υπαρκτές περιπτώσεις».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου