ΑΛΜΥΡΟΣ

Προσλήψεις δύο υπαλλήλων στο Τμήμα Εσόδων του Δήμου Αλμυρού

προσλήψεις-δύο-υπαλλήλων-στο-τμήμα-εσ-803405

Εως αύριο η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους

Στην πρόσληψη δύο ατόμων κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Οικονομικού θα προχωρήσει ο Δήμος Αλμυρού, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών για την κάλυψη εκτάκτων κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών στο Τμήμα Εσόδων και Περιουσίας της Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, οι οποίες αφορούν την εκκαθάριση των δηλώσεων και τη διόρθωση τετραγωνικών μέτρων ακινήτων.

Για την κάλυψη των θέσεων απαιτείται πτυχίο ή δίπλωμα Αστικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης ή Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας ή Δημόσιας Διοίκησης με κατεύθυνση Δημόσιας Οικονομικής ή Δημόσιας Διοίκησης.

Ακόμη, γίνεται αποδεκτό πτυχίο ή δίπλωμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών και Πολιτικών Σπουδών με κατεύθυνση Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών και μεταξύ άλλων Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης. Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται έως αύριο Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους με ηλεκτρονικό τρόπο στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] & s.kotta@almiros .gr καθώς και τα δικαιολογητικά.

Τα δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι με την αίτησή τους θα πρέπει να υποβάλουν τα εξής δικαιολογητικά:

  • Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
  • Τίτλο σπουδών.
  • Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του νόμου 3584/07.
  • Υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1599/1986, στην οποία να δηλώνουν ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα.
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Ακόμη, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας 18 έως 65 ετών, να έχουν υγεία και φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την τέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν και να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του νόμου 3584/2007 (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση). Για περισσότερες πληροφορίες για τα δικαιολογητικά και τους τίτλους σπουδών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο site του δήμου Αλμυρού στην ηλεκτρονική διεύθυνση almyros-city.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου