ΑΛΜΥΡΟΣ

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον ξαφνικό θάνατο του Γιώργου Παπαϊωάννου

συλλυπητήριες-ανακοινώσεις-για-τον-ξ-851206

Συγκλονισμένη η κοινωνία του Αλμυρού για τον χαμό του αντιδημάρχου Γιώργου Παπαϊωάννου ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Συλλυπητήριο μήνυμα απευθύνει ο δήμαρχος Αλμυρού, Ευάγγελος Χατζηκυριάκος:

«Είμαι συγκλονισμένος από τον αδόκητο όσο και άδικο χαμό του φίλου και στενού συνεργάτη, Γιώργου Παπαϊωάννου.

Με τον Γιώργο, μας ένωσαν πάρα πολλά και από πολλά χρόνια.
Ηταν ένας ακούραστος εργάτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με μεγάλη προσφορά στα κοινά του Δήμου Αλμυρού, από όποια θέση κι αν του ζητήθηκε να προσφέρει, με ζήλο ακατάβλητο για την προκοπή του τόπου και των ανθρώπων του.

Μα το κυριότερο, ήταν ένας άνθρωπος ανιδιοτελής, ευθύς, προσηνής, με ενσυναίσθηση, με αγάπη και φροντίδα για τον διπλανό, γι’ αυτόν που βρισκόταν σε ανάγκη.

Από σήμερα, γίνεται φτωχότερη η Διοίκηση του Δήμου και ολόκληρη η τοπική κοινωνία, στην οποία ο Γιώργος άφησε ανεξίτηλο το ίχνος του.

Τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του και στους δικούς του ανθρώπους.
Η σκέψη του, θα μας συντροφεύει πάντα. Νιώθουμε τυχεροί, όλοι όσοι τον γνωρίσαμε».

Το δικό του συλλυπητήριο μήνυμα απευθύνει και ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλμυρός- Ευθύνη και Δημιουργία», Δημήτρης Εσερίδης: «Σύσσωμος ο συνδυασμός εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον απροσδόκητο χαμό ενός ανθρώπου που υπηρέτησε επί σειρά ετών την τοπική αυτοδιοίκηση και πρόσφερε πολύ σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία απ’ όποια θέση και αν βρέθηκε.

Υπήρξε ένας άνθρωπος με αξίες και αρχές, ένας ικανός αιρετός με συνέπεια, ήθος και ευθύνη που αγαπούσε τον τόπο του και διέθεσε όλες τις δυνάμεις του στον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Η συνεργασία μαζί του ήταν εποικοδομητική όλα αυτά τα χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο, τόσο από την πλευρά της αντιπολίτευσης όσο και από την πλευρά της διοίκησης.

Θα λείψει από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλμυρού ένας σημαντικός Δημοτικός Σύμβουλος, ένας άξιος Αντιδήμαρχος.

Τον αποχαιρετούμε με βαθιά εκτίμηση και σεβασμό για όλα όσα προσέφερε.

Με βαθιά θλίψη εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συνεργάτες του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου