Κληρώσεις για την συγκρότηση Επιτροπών στο Δήμο Αλμυρού

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-06, 18:58:39
Κληρώσεις για την συγκρότηση Επιτροπών στο Δήμο Αλμυρού

Κληρώσεις για την ανάδειξη των τακτικών και αναπληρωματικών μελών που θα συγκροτήσουν διάφορες Επιτροπές που απαιτούνται για τις ανάγκες του Δήμου Αλμυρού θα διεξάγει η Διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου.

Η πρώτη κλήρωση αφορά στην ανάδειξη μελών για την συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής προμηθειών και θα γίνει στις 13.00 μ.μ και η δεύτερη στην ανάδειξη μελών για την συγκρότηση τριμελούς Επιτροπής Δημοτικών Υπαλλήλων για την διενέργεια διαγωνισμών προμηθειών και αξιολόγησης αποτελεσμάτων διαγωνισμών και απ ευθείας ανάθεσης προμηθειών και θα διεξαχθεί στη 13.15 μ.μ. Σε ότι αφορά την τρίτη κλήρωση αυτή έχει να κάνει με την ανάδειξη μελών για την συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής Εργασιών και θα διεξαχθεί την ίδια μέρα στις 13.30 μ.μ.

Οι υπάλληλοι του Δήμου που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής και στις τρεις κληρώσεις είναι οι Διοικητικοί (μόνιμοι και αορίστου χρόνου) όλων των κλάδων ( ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ) και οι μόνιμοι και αορίστου χρόνου κλάδων ΠΕ,ΤΕ και ΔΕ ειδικών κατηγοριών (Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Προγραμματιστές, Περιβαλλοντολόγοι και Γεωπόνοι).

Η χρονική διάρκεια ισχύος των Επιτροπών είναι από 1 Ιανουαρίου έως και 31 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
2
=