Παροχή βοήθειας σε ευπαθείς ομάδες

Τελευταία ενημέρωση: 2020-11-22, 15:45:25
Παροχή βοήθειας σε ευπαθείς ομάδες

Δίπλα σε όλους τους πολίτες, που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, ηλικιωμένους και μη αυτοεξυπηρετούμενους, είναι η δημοτική αρχή Αλμυρού.

Σε αυτό το πλαίσιο προτρέπει όλους τους πολίτες, οι οποίοι δε μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις κατοικίες τους και δεν διαθέτουν το κατάλληλο υποστηρικτικό περιβάλλον, να καλούν καθημερινά από τις 7:00 π.μ. έως τις 13:00 στο τηλέφωνο 2422026366, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται σε ζητήματα, που αφορούν σε φαρμακευτική περίθαλψη, αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, συνδρομή στην πρόσβαση και εξυπηρέτηση τους από τις υγειονομικές υπηρεσίες που επιχειρούν εντός των ορίων του δήμου, διεκπεραίωση αιτημάτων για την παραλαβή και παράδοση για τα πάσης φύσεως πιστοποιητικά που εκδίδονται μέσω ΚΕΠ και κάθε άλλη εργασία συναφή με τα ληφθέντα μέτρα για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού.

Η εξυπηρέτηση των δημοτών που ανήκουν στις παραπάνω ομάδες θα πραγματοποιείται τηλεφωνικά και εν συνεχεία όπου κρίνεται απαραίτητο κατ’ οίκον, μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, διατηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας.

Οι κάτοικοι Σούρπης μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2422350300, ενώ οι κάτοικοι Πτελεού στο 2422041910.

Για οποιαδήποτε απορία αλλά και για την καταγραφή των αιτημάτων τους οι πολίτες μπορούν επίσης να επικοινωνούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση kentrokoinotitas@almiros.gr

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
6
=