Στο Δ.Σ. το Κέντρο Υγείας oι γιατροί καταθέτουν μηνυτήρια αναφορά για τις εφημερίες

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-05, 09:44:24
Στο Δ.Σ. το Κέντρο Υγείας oι γιατροί καταθέτουν μηνυτήρια αναφορά για τις εφημερίες

Το Κέντρο Υγείας Αλμυρού και οι αλλαγές στις εφημερίες που αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Βόλου με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να μείνει χωρίς γιατρό εφημερίας το Κέντρο Υγείας θα απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο στην επικείμενη συνεδρίαση του αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και ώρα 6.00 το απόγευμα μετά από αίτηση που κατέθεσαν 10 δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας.

Όπως τονίζεται στην αίτηση των Συμβούλων «η Δημοτική Αρχή παρακολουθεί βουβή το εκ μέρους της Κεντρικής Εξουσίας καθημερινό ξήλωμα των Υπηρεσιών και το ξεγύμνωμα του Αλμυρού και της Επαρχίας απ’ αυτές. Με απόφαση του πατριώτη μας Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου στο Κέντρο Υγείας θα εφημερεύει πλέον ένας γιατρός σε ενεργό εφημερία κι ένας σε μεικτή. Είναι προφανές ότι η απόφαση του κ. Διοικητού δεν αφορά στους γιατρούς, αλλά την υγεία και ίσως τη ζωή των κατοίκων της Επαρχίας» και ζήτησαν τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Βέβαια ήδη για το θέμα την έντονη διαμαρτυρία τους έχουν εκφράσει οι γιατροί του Κέντρου Υγείας οι οποίοι υπογραμμίζουν πως είναι έτοιμοι να αντιδράσουν δυναμικά στην απόφαση και σε συνεργασία με τα Κ.Υ. Αργαλαστής και Βελεστίνου βρίσκονται σε διαδικασία κατάθεσης μηνυτήριας αναφοράς.

Στην ίδια συνεδρίαση το Σώμα θα απασχολήσει η συζήτηση και λήψη απόφασης για έλεγχο στην Επιχείρηση Πολιτισμού για τις χρήσεις 2007, 2008, 2009 και 2010, στον Πολιτιστικό Οργανισμό  για τις χρήσεις 2008, 2009 και 2010 στο ΚΔΑΠ για τις χρήσεις 2007, 2008, 2009 και 2010 θέματα για τα οποία θέματα για τα οποία έχουν καταθέσει αίτηση οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της μειοψηφίας.

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
9
=