Μειώθηκαν τα τ.μ. χρέωσης του ΤΑΠ σε 13.850 λογαριασμούς

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-05, 09:22:58
Μειώθηκαν τα τ.μ. χρέωσης του ΤΑΠ σε 13.850 λογαριασμούς

Ολοκληρώθηκαν και έχουν ήδη κοινοποιηθεί στο αρμόδιο τμήμα Πληροφορικής της ΔΕΗ οι αλλαγές των τετραγωνικών μέτρων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ για 13.850 λογαριασμούς καταναλωτών του Δήμου Αλμυρού.                                                                                      

Πιο συγκεκριμένα, μειώθηκαν τα τετραγωνικά μέτρα χρέωσης του ΤΑΠ σε 13.850 λογαριασμούς δημοτών ώστε αυτοί να έχουν τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση από το Ειδικό Τέλος Ακινήτων το οποίο επιβάλλεται βάση του ΤΑΠ. 

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλμυρού Δημήτρης Τσούτσας δήλωσε για το θέμα πως «με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, και σύμφωνη γνώμη όλων των παρατάξεων, αλλάξαμε μόνοι μας τα τετραγωνικά μέτρα του ΤΑΠ για όλους τους δημότες που είχαν διαφορά και τα εξισώσαμε με τα τετραγωνικά των Δημοτικών Τελών. Αποφασίσαμε αυτό να γίνει αυτόματα για όλους τους δημότες για να μην τους υποχρεώσουμε να έρθουν στο Δήμο και μπουν στη διαδικασία αιτήσεων και ταλαιπωρίας. Αίτηση χρειάστηκε να καταθέσουν μόνο οι δημότες που είχαν λάθος χρέωση και στα τετραγωνικά των δημοτικών τελών, εκτός αυτών του Τ.Α.Π. Ελπίζω πλέον το Υπουργείο Οικονομικών και η ΔΕΗ να ανταποκριθούν στα όσα έχουν υποσχεθεί και να συμψηφίσουν τα παραπάνω χρήματα που πλήρωσαν οι δημότες στους επόμενους  λογαριασμούς του 2012».

Αναλυτικότερα οι μεταβολές  ανά Δημοτική ενότητα του ενιαίου Δήμου έχουν ως εξής:

  Δημοτική Ενότητα Αλμυρού 8.682 μεταβολές    Δημοτική Ενότητα Σούρπης 2.138 μεταβολές    Δημοτική Ενότητα Πτελεού 2.673 μεταβολές    Δημοτική Ενότητα Ανάβρας 357 μεταβολές    Σύνολο Μεταβολών 13.850 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
3
=