ΑΛΜΥΡΟΣ

Στηρίζουν «Σουρλίγκειο» και «Ασπρες Πεταλούδες»

στηρίζουν-σουρλίγκειο-και-ασπρες-827075

Ποσότητες κρέατος θα προσφέρει το Σωματείο Κρεοπωλών Βόλου στα δύο Ιδρύματα

Μια ακόμη κοινωνική πρωτοβουλία αναλαμβάνουν οι κρεοπώλες του Βόλου, εκφράζοντας έμπρακτα την συμπαράστασή τους σε δύο Ιδρύματα της περιοχής. Συγκεκριμένα θα προσφέρουν ποσότητες κρέατος για την κάλυψη των αναγκών στις «Ασπρες Πεταλούδες» και το «Σουρλίγκειο» Γηροκομείο Καναλίων.

Με αφορμή τον εορτασμό των πολιούχων του, Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, το Σωματείο Κρεοπωλών Βόλου θα τελέσει αρτοκλασία σε κλειστό κύκλο την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στην Αλλη Μεριά λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας και για πρώτη φορά δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνεστίαση. «Το ποσό που αντιστοιχεί στην συνεστίαση, θα διατεθεί σε αντίστοιχες ποσότητες κρέατος στα δύο ιδρύματα, με απόφαση του ΔΣ», ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του Συλλόγου, Αντώνης Κανελλόπουλος.

Παρά τις δύσκολες περιόδους που διανύουν η αγορά και ο κλάδος, οι κρεοπώλες εκφράζουν για μια ακόμη φορά την συμπαράστασή τους σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Με την ανησυχία των επαγγελματιών να κορυφώνεται και την πανδημία να ακολουθεί ξέφρενη πορεία, ο πρόεδρος των κρεοπωλών υπογράμμισε ότι «το κλείσιμο της εστίασης αναμφίβολα επηρεάζει τον κλάδο μας. Υπάρχει επίπτωση στο συνολικό τζίρο των επιχειρήσεων».

Εκφράζοντας, παράλληλα, την ανησυχία του, υπογράμμισε ότι «είμαστε ανήσυχοι, γιατί παρατηρούμε ότι «νέκρωσε» η αγορά από χθες που έκλεισε η εστίαση. Όλα λειτουργούν ως αλυσίδα. Ο κόσμος φοβάται, δείχνει τρομοκρατημένος. Τα μαγαζιά, που ο κύκλος εργασιών τους εξαρτάται από τα καταστήματα εστίασης, έχουν πρόβλημα».

ΓΛ. ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου