ΑΛΜΥΡΟΣ

«Λουκέτο» στο ΓΕΛ Αλμυρού λόγω και νέων κρουσμάτων

λουκέτο-στο-γελ-αλμυρού-λόγω-και-νέω-827307

Αναστέλλεται η λειτουργία του συνόλου των Τμημάτων του Γενικού Λυκείου Αλμυρού, μετά την καταγραφή και νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού.

Σήμερα το πρωί είναι αποφασιστεί η αναστολή λειτουργίας του Τμήματος Α2 του σχολείου, αλλά ύστερα από την ενημέρωση που έκανε στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, ο Διευθυντή του ΓΕΛ Αλμυρού για την ύπαρξη νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη σχολική μονάδα και τη γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Δημοσίας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας κ. Χαράλαμπος Σταχτέας αποφάσισε την αναστολή όλων των τμημάτων του ΓΕΛ Αλμυρού για χρονικό διάστημα δεκατεσσάρων ημερών δηλαδή από σήμερα 5-11-2020 έως και τις 18-11-2020.

Να σημειωθεί επίσης, σήμερα το πρωί αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας όλων των Τμημάτων του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού, λόγω ύπαρξης κορονοϊού.

Ο κ. Χαρ. Σταχτέας τονίζει ότι οι μαθητές των τμημάτων και σχολείων των οποίων η λειτουργία αναστέλλεται οφείλουν να απέχουν από το σύνολο των δραστηριοτήτων τους και οι γονείς αυτών να μεριμνούν για τον κατ’ οίκον περιορισμό τους για το προβλεπόμενο διάστημα, ώστε να αποτραπεί η περαιτέρω διασπορά του νέου κορονοϊού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου