ΑΛΜΥΡΟΣ

Επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων στον Αλμυρό

επισκευή-και-συντήρηση-σχολικών-κτιρ-841584

Ο δήμος πέτυχε ποσοστό έκπτωσης 47% στον διαγωνισμό

Κατακυρώθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για την επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων του δήμου Αλμυρού. Ανάδοχος από τη διαδικασία βγήκε η εταιρεία Βαράκης Κ. Ιωάννης με ποσοστό έκπτωσης 47% και συνολική δαπάνη προϋπολογισμού 24.555,24 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Το αποτέλεσμα του διαγωνισμού εγκρίθηκε ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή.

Το έργο αφορά σε εργασίες επιδιόρθωσης φθορών – προστασίας και συντήρησης των σχολικών κτιρίων του της Δ.Ε. Αλμυρού Δήμου Αλμυρού, προκειμένου να αποκατασταθούν άμεσα η υγιεινή, η ασφάλεια και η λειτουργικότητα των εγκαταστάσεων. Πιο συγκεκριμένα τα σχολεία στα οποία θα γίνουν παρεμβάσεις σύμφωνα με τη μελέτη του έργου είναι τα εξής: Γενικό Λύκειο Αλμυρού, 3ο Δημοτικό Αλμυρού, Νηπιαγωγείο Ευξεινούπολης, Δημοτικό Σχολείο Αχιλλείου, Δημοτικό Σχολείο Βρύναινας, Δημοτικό Σχολείο Σούρπης, Νηπιαγωγείο Αμαλιάπολης, 1ο και 4ο Δημοτικά Σχολεία Αλμυρού, Γυμνάσιο Πτελεού.

Διαγωνισμός για συνθετικό τάπητα στο Στάδιο

Εγκρίθηκε η μελέτη για την επίστρωση του δαπέδου του Δημοτικού Σταδίου Αλμυρού. Η δημοτική αρχή Αλμυρού θα προχωρήσει σε διαγωνισμό για την υλοποίηση του αναγκαίου έργου.

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τους όρους διενέργειας και τις προϋποθέσεις. Η επιλογή του αναδόχου θα γίνει μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 379.032 ευρώ. Περιλαμβάνει αποξήλωση της υπάρχουσας επίστρωσης της επιφάνειας του στίβου και κατασκευή συνθετικού τάπητα. Με την κατασκευή συνθετικού τάπητα θα επιτευχθεί σωστή και ασφαλής άθληση των ατόμων που χρησιμοποιούν τον χώρου του Δημοτικού Σταδίου.

Η προπόνηση μέχρι τώρα των αθλητών γίνεται σε ασφαλτοστρωμένη επιφάνεια, με αποτέλεσμα να ενέχονται σοβαροί κίνδυνοι τραυματισμού τους. Με την κατασκευή του συνθετικού τάπητα εκτιμάται ότι θα αυξηθεί ο αριθμός των αθλούμενων ατόμων. Στο πλαίσιο του έργου θα εκτελεσθεί και κάθε άλλη εργασία που θα κριθεί σκόπιμη και αναγκαία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου