22 προσλήψεις στον Αλμυρό

Τελευταία ενημέρωση: 2012-01-31, 12:14:05
22 προσλήψεις στον Αλμυρό

Με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Σε προσλήψεις 22 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μήνες) για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου ανταποδοτικού χαρακτήρα προχωρά ο Δήμος Αλμυρού μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη χθεσινοβραδινή του συνεδρίαση.

Ειδικότερα θα προσληφθούν εργάτες καθαριότητας γενικών καθηκόντων, οδηγοί και χειριστές για την κάλυψη των αναγκών στο κομμάτι της αποκομιδής και της καθαριότητας, ενώ εξαιτίας του κορεσμού των χώρων των νεκροταφείων του Δήμου και της ανάγκης προετοιμασίας των κατάλληλων χώρων κρίνεται αναγκαία η πρόσληψη εργατών νεκροταφείου.

Στην ίδια συνεδρίαση καθορίστηκαν οι τιμές ζώνης για τα εκτός σχεδίου ακίνητα, τιμές βάσει των οποίων προκύπτουν οι χρεώσεις για ΤΑΠ και το ειδικό τέλος ακινήτων καθώς υπήρχαν πολλά παράπονα από δημότες, κυρίως επαγγελματίες και το Δ.Σ. αποφάσισε να καθορίσει την τιμή των 450 ευρώ ανά τετραγωνικό για οικίες εκτός σχεδίου και 250 ευρώ για τις επαγγελματικές στέγες.

Επίσης το Δημοτικό Συμβούλιο εξέτασε και το ζήτημα που είχε προκληθεί με τις εργοταξιακές παροχές ρεύματος και αποφασίστηκε να χορηγηθεί παράταση κατ’ εξαίρεση για οικονομικούς και κοινωνικούς λόγους σε τρίτεκνους, πολύτεκνους, άπορους και ανάπηρους.

Τέλος ανακλήθηκε η απόφαση για την δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση από το Δήμο στην Εταιρεία «ΟΘΡΥΣ Α.Ε.» τριών μηχανημάτων και του υπόστεγου μηχανοστασίου που βρίσκεται στην Ανάβρα για την αντιμετώπιση καιρικών φαινομένων της περιοχής καθώς εμπεριέχονται στην ουσία δύο θέματα, η παραχώρηση και η ανάθεση έργου με αποτέλεσμα να χρειάζεται να ληφθούν δύο ξεχωριστές αποφάσεις.

Αλίκη Φωτιάδου

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
7
=