ΑΛΜΥΡΟΣ

Παράσταση διαμαρτυρίας αγροτών στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού

παράσταση-διαμαρτυρίας-αγροτών-στο-δ-847382

Παράσταση διαμαρτυρίας αγροτών στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού που συνεδριάζει την Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα, διοργανώνει ο τοπικός Αγροτικός Σύλλογος.

Τα αιτήματα της κινητοποίησης είναι η άμεση και ολόκληρη αποζημίωση των πληγέντων αγροτών και η άμεση αποκατάσταση των έργων και δημιουργία σύγχρονων αντιπλημμυρικών έργων.

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου για την κινητοποίηση αναφέρονται τα εξής: «Για μια ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες της τεράστιας καταστροφής και απροστάτευτοι στα καιρικά φαινόμενα. Η τεράστια καταστροφή που συντελέστηκε, δεν ήταν μοιραίο να συμβεί σαν αποτέλεσμα «απρόβλεπτων, ακραίων καιρικών συνθηκών». Στο Δήμο μας δεν έχει γίνει κανένα έργο συντήρησης – βελτίωσης των αγροτικών δρόμων, κανένα αντιπλημμυρικό έργο που να εγγυάται ότι θα πάμε στις αγροτικές μας δουλειές ασφαλείς. Έχουν διαχρονική ευθύνη οι φορείς του κράτους (υπουργεία, περιφέρεια, δήμος) που δεν έχουν πάρει όλα αυτά τα χρόνια απαραίτητα μέτρα προστασίας της περιοχής μας. Από τις πρόσφατες βροχές στον Δήμο Αλμυρού είδαμε την παραγωγή μας να χάνεται.

Καλούμε όλους τους αγρότες αλλά και τον λαό του Αλμυρού σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο Αλμυρού την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 6:00μ.μ. κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας (μάσκες, αποστάσεις)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου