Νέες τεχνολογίες σε γεωργία και κτηνοτροφία

Τελευταία ενημέρωση: 2012-01-29, 09:14:53
Νέες τεχνολογίες σε γεωργία και κτηνοτροφία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Ανάβρα η ομιλία του καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Τμήμα Γεωπονίας, Γιώργου Δαουτόπουλου με θέμα «Νέες Τεχνολογίες στη Βιολογική Γεωργία και Κτηνοτροφία».

Την ομιλία είχε διοργανώσει η Εθελοντική Οργάνωση ΑΝΑΒΡΑ-ΖΩ στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων «π. Αθανάσιος Μηλιώνης». Παρευρέθηκαν πολλοί κάτοικοι της περιοχής, κτηνοτρόφοι -κυρίως νέοι-, όπως επίσης και φίλοι από τη ευρύτερη περιοχή. Όλοι άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα πρωτόγνωρα είπε ο καθηγητής για τους Ενεργούς Μικροοργανισμούς (ΕΜ), το ιπποφαές, τον ζεόλιθο και τις μυκόρριζες.

Ο ίδιος με απλότητα και σαφήνεια μίλησε για τις νέες αυτές ανακαλύψεις της επιστήμης, των οποίων οι εφαρμογές μπορούν να αλλάξουν θεαματικά προς το καλύτερο την παραγωγή, αλλά και την καθημερινότητά μας, την ποιότητα της ζωής μας.

Η ανταπόκριση των όσων ελέχθησαν φάνηκε και από τις πολλές ερωτήσεις που έγιναν στο τέλος στον καθηγητή, ενώ την πετυχημένη αυτή εκδήλωση θα ακολουθήσουν και άλλες πάνω σε θέματα που αγγίζουν τα ενδιαφέροντα των κατοίκων.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
8
=