ΑΛΜΥΡΟΣ

Πρόσληψη τριών ειδικών συμβούλων

πρόσληψη-τριών-ειδικών-συμβούλων-386765

Θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Στην πρόσληψη τριών ειδικών συμβούλων – συνεργατών του Δημάρχου Β. Χατζηκυριάκου πρόκειται να προχωρήσει ο Δήμος Αλμυρού το αμέσως επόμενο διάστημα. Η επιλογή θα γίνει από τον Δήμαρχο, ο οποίος θα αποφασίσει κατά την κρίση του για την καταλληλότητα των προσλαμβανόμενων.

Οι τρεις ειδικοί συνεργάτες θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και η θητεία τους δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη από τη θητεία της δημοτικής περιόδου, εντός της οποίας θα προσληφθούν.

Σύμφωνα με την προκήρυξη οι τρεις θέσεις αφορούν σε ειδικό συνεργάτη σε θέματα Πολεοδομίας, Χωροθέτησης και Ενίσχυσης Τεχνικών Έργων, σε ειδικό συνεργάτη σε θέματα Παιδείας, δια βίου Μάθησης και Πολιτισμού και σε ειδικό συνεργάτη σε θέματα Περιβάλλοντος και Εξοικονόμησης Ενέργειας.

Οι ενδιαφερόμενοι να καταλάβουν τη θέση του ειδικού συνεργάτη θα πρέπει να υποβάλουν στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου και συγκεκριμένα στο Γραφείο Προσωπικού αίτηση συμμετοχής για την επιλογή του ειδικού συνεργάτη.

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κατέχουν τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα και συγκεκριμένα να έχουν την Ελληνική Υπηκοότητα, οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές, να μην έχουν καταδικαστεί για ποινικό αδίκημα ή να έχουν τεθεί υπό δικαστική αντίληψη ή απαγόρευση που συνιστά κώλυμα ή ασυμβίβαστο με την ανωτέρω θέση, να είναι υγιείς και να μην έχουν απολυθεί από προηγούμενη συναφή θέση, να είναι κάτοχοι πτυχίου Πανεπιστημίου της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής, να έχουν καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας και τέλος να έχουν ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των ΟΤΑ, που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα απασχόλησης.

Βέβαια σε αυτό το σημείο προκύπτει ερώτημα κατά πόσο υπάρχουν τόσο μεγάλες ανάγκες στο Δήμο για την πρόσληψη των τριών ειδικών συμβούλων αλλά και κατά πόσο είναι δόκιμο να δοθούν χρήματα σε μια περίοδο που οι Δήμοι «φωνάζουν» για περικοπές χρηματοδοτήσεων για Δήμους που φυτοζωούν…

Πάντως οι ενδιαφερόμενοι περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν από το γραφείο Προσωπικού (Β. Κων/νου 117 κ. Μελαχροινάκη τηλ.: 24223-50217 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08.00 έως 14.00.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου