ΑΛΜΥΡΟΣ

Εντός διμήνου το πόρισμα για τον θάνατο του 62χρονου ναυτικού στην Αμαλιάπολη

εντός-διμήνου-το-πόρισμα-για-τον-θάνατ-850493

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τα ακριβή αίτια θανάτου

Ολοκληρώθηκαν χθες οι έρευνες από το κλιμάκιο του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας για τον αιφνίδιο θάνατο 62χρονου ναυτικού σε φορτηγό πλοίο υπό σημαίας Αλβανίας, στο λιμάνι της Sovel, τον Αύγουστο, που αποκάλυψε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη νεκροψία προέκυψαν στοιχεία που δείχνουν ότι ο θάνατος δεν προήλθε από φυσιολογικά αίτια και το Λιμενικό Τμήμα Αμαλιάπολης εξετάζεται όλα τα ενδεχόμενα ακόμη και του ναυτικού ατυχήματος ή της εγκληματικής ενέργειας στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Η σορός του ναυτικού έφερε εσωτερικές κακώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα των πραγματογνωμόνων θα εκδοθεί εντός διμήνου και αναμένεται να ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου.

Ο μηχανικός απεβίωσε στις 24 Αυγούστου. Ηταν η τελευταία μέρα εργασίας του και θα επέστρεφε στην πατρίδα του. Εντούτοις στις 14:00 εντοπίστηκε χωρίς αισθήσεις. Οι συνάδελφοί του προσπάθησαν να τον βοηθήσουν ενώ στο σημείο έσπευσε πλήρωμα ασθενοφόρου από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού. Δυστυχώς, ο 62χρονος δεν επανερχόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνάδελφοί του είχαν δηλώσει στις καταθέσεις τους ότι πιθανώς τα αίτια θανάτου να ήταν παθολογικά. Ωστόσο κανένας δεν ήξερε τι ακριβώς συνέβη. Κανείς δεν δήλωσε ότι ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Το Λιμενικό Τμήμα Αμαλιάπολης διέταξε περαιτέρω προανάκριση.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου