ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προγραμματίζονται εργασίες βελτίωσης του γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων Αλμυρού

προγραμματίζονται-εργασίες-βελτίωση-729127

Την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, επισκέφθηκαν στο γραφείο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, ο πρόεδρος του Αθλητικομορφωτικού Συλλόγου Ηρακλής Αγίων Θεοδώρων Αλμυρού κ. Αθανασίου Χρήστος, ο ταμίας κ. Αργυρίου Δημήτριος και ο υπεύθυνος αθλητικών εγκαταστάσεων κ. Κραβαρίτης Στέργιος προκειμένου στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, να συζητήσουν θέματα κυρίως αθλητισμού και πολιτισμού της περιοχής.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε το θέμα της συνδιοργάνωσης με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, μελλοντικών εκδηλώσεων του Συλλόγου με την κ. Κολυνδρίνη να είναι θετική, εφόσον όμως επιτρέπεται η πραγματοποίησή τους λόγω των αυστηρών μέτρων για την πανδημία.

Η κ. Κολυνδρίνη, παράλληλα, τους δήλωσε την πρόθεσή της, να ικανοποιήσει αίτημα του Συλλόγου, που έχει να κάνει με τις εργασίες στο Δημοτικό γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση, συζητώντας θέματα που αφορούν την περιοχή των Αγίων Θεοδώρων. Ακούμε τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών, τα ιεραρχούμε, τα προγραμματίζουμε και τα υλοποιούμε. Θέλουμε τις συνεργασίες με όλους και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα με την υλοποίηση έργων, με τη συμβολή και συνεργασία των Δήμων και των Τοπικών Συμβουλίων. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας αρκετές φορές έχουμε βοηθήσει τους Δήμους πέραν του αυστηρού πλαισίου των αρμοδιοτήτων μας και με παρεμβάσεις μας, συμβάλλαμε στην ολοκλήρωση έργων, προς όφελος των πολιτών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου