Ομάδα εργασίας για σύνταξη σχεδίου εκτάκτων αναγκών στον Δήμο Αλμυρού

Τελευταία ενημέρωση: 2020-07-20, 17:13:52
Ομάδα εργασίας για σύνταξη σχεδίου εκτάκτων αναγκών στον Δήμο Αλμυρού

Στη συγκρότηση ομάδας εργασίας στον δήμο Αλμυρού με αντικείμενο την υλοποίηση των απαραίτητων ενεργειών στο πλαίσιο της ετοιμότητας των δήμων για την άμεση αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών λόγω σεισμού προχώρησε ο δήμαρχος Βαγγέλης Χατζηκυριάκος.

Την ομάδα συγκροτούν οι Γεώργιος Παπαϊωάννου, αντιδήµαρχος Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννα Χρήστου, προϊσταµένη της ∆ιεύθυνσης Προγραµµατισµού, Αικατερίνη Αδάµου, προϊσταµένη ∆ιεύθυνσης Τεχνικών Έργων & Πολεοδοµίας, ∆ηµήτριος Πλατής, προϊστάµενος Τµήµατος Πολεοδοµίας, Ευάγγελος Κούργιας, δηµοτικός αστυνομικός και Χρήστος Βασιλάκος, προϊστάµενος Αυτοτελούς Τµήµατος Κοινωνικής Προστασίας.

Εργο της οµάδας εργασίας θα είναι η σύνταξη σχεδίου αντιµετώπισης εκτάκτων αναγκών και άµεσης / βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση σεισµών του δήµου Αλµυρού. Τη συγγραφή του σχεδίου θα αναλάβει η προϊσταµένη της ∆ιεύθυνσης Προγραµµατισµού Οργάνωσης και Πληροφορικής, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής. Συντονίστρια της οµάδας θα είναι η Ιωάννα Χρήστου, ενώ ο αρµόδιος αντιδήµαρχος κ. Παπαϊωάννου θα παρακολουθεί την εξέλιξη των εργασιών της οµάδας. Η οµάδα εργασίας θα εργάζεται εντός του ωραρίου εργασίας.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
3
=