ΑΛΜΥΡΟΣ

Ομάδα εργασίας για σύνταξη σχεδίου εκτάκτων αναγκών στον Δήμο Αλμυρού

ομάδα-εργασίας-για-σύνταξη-σχεδίου-εκ-767595

Στη συγκρότηση ομάδας εργασίας στον δήμο Αλμυρού με αντικείμενο την υλοποίηση των απαραίτητων ενεργειών στο πλαίσιο της ετοιμότητας των δήμων για την άμεση αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών λόγω σεισμού προχώρησε ο δήμαρχος Βαγγέλης Χατζηκυριάκος.

Την ομάδα συγκροτούν οι Γεώργιος Παπαϊωάννου, αντιδήµαρχος Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννα Χρήστου, προϊσταµένη της ∆ιεύθυνσης Προγραµµατισµού, Αικατερίνη Αδάµου, προϊσταµένη ∆ιεύθυνσης Τεχνικών Έργων & Πολεοδοµίας, ∆ηµήτριος Πλατής, προϊστάµενος Τµήµατος Πολεοδοµίας, Ευάγγελος Κούργιας, δηµοτικός αστυνομικός και Χρήστος Βασιλάκος, προϊστάµενος Αυτοτελούς Τµήµατος Κοινωνικής Προστασίας.

Εργο της οµάδας εργασίας θα είναι η σύνταξη σχεδίου αντιµετώπισης εκτάκτων αναγκών και άµεσης / βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση σεισµών του δήµου Αλµυρού. Τη συγγραφή του σχεδίου θα αναλάβει η προϊσταµένη της ∆ιεύθυνσης Προγραµµατισµού Οργάνωσης και Πληροφορικής, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής. Συντονίστρια της οµάδας θα είναι η Ιωάννα Χρήστου, ενώ ο αρµόδιος αντιδήµαρχος κ. Παπαϊωάννου θα παρακολουθεί την εξέλιξη των εργασιών της οµάδας. Η οµάδα εργασίας θα εργάζεται εντός του ωραρίου εργασίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου