ΑΛΜΥΡΟΣ

Πρόσληψη δύο τεχνιτών στη ΔΕΥΑ Αλμυρού

πρόσληψη-δύο-τεχνιτών-στη-δευα-αλμυρο-771259

Με συμβάσεις εργασίας οκτάμηνης διάρκειας

Στην πρόσληψη δύο τεχνιτών υδραυλικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα προχωρήσει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλμυρού για οχτάμηνη απασχόληση.

Τα κύρια προσόντα για τους ενδιαφερόμενους είναι να έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος τεχνίτη υδραυλικού ή άδεια αρχιτεχνίτη υδραυλικού και ομώνυμο ή αντίστοιχο τίτλο ΙΕΚ ή Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Επαγγελματικής Σχολής ή Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών.

Γίνεται επίσης δεκτός οποιοσδήποτε τίτλος ΙΕΚ ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής, υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψήφιος υποβάλλει βεβαίωση της αρμόδιας για την έκδοση της άδειας υπηρεσίας, ότι η ανωτέρω άδεια άσκησης επαγγέλματος χορηγήθηκε βάσει του συγκεκριμένου τίτλου, είτε αυτοτελώς είτε με συνυπολογισμό και εμπειρίας.

Η προκήρυξη περιλαμβάνει επιπλέον προσόντα επικουρίας.

Κριτήρια για τις προσλήψεις θα αποτελέσουν ο χρόνος ανεργίας, η εμπειρία, ο βασικός τίτλος σπουδών, άλλα κοινωνικά κριτήρια.

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων οφείλουν να υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο site του δήμου Αλμυρού https://almyros-city.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου