Διακήρυξη δύο δημοπρασιών στη θέση Μετόχι

Τελευταία ενημέρωση: 2020-07-12, 11:42:08
Διακήρυξη δύο δημοπρασιών στη θέση Μετόχι

Στη διακήρυξη δημοπρασιών για τη εκμίσθωση χώρων αιγιαλού με σύναψη μισθωτικής σχέσης έναντι ανταλλάγματος προχώρησε η δημοτική αρχή Αλμυρού. Συγκεκριμένα, η διακήρυξη αφορά στη θέση Μετόχι Νηές για την χρήση δύο καντινιών εμβαδού 15 τετραγωνικών μέτρων.

Οι δημοπρασίες θα διενεργηθούν την Πέμπτη 16η Ιουλίου από 11:00 μ.μ. έως 12:00 μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού. Τιμή εκκίνησης ορίζεται το αντάλλαγμα των 150 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να παραμένει ελεύθερη έκταση αιγιαλού σε ποσοστό τουλάχιστον πενήντα τοις εκατό (50%) του συνολικού εμβαδού του, ανάλογα με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του αιγιαλού. Οι καντίνες πρέπει να απέχουν τουλάχιστον 100 μέτρα από τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις (ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, κέντρα αναψυχής κ.λπ.) και επίσης τουλάχιστον 100 εκατό μεταξύ τους. Το αντάλλαγμα της παραχώρησης για το έτος 2020 καταβάλλεται είτε εφάπαξ, είτε σε 3 ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Οι όροι της διακήρυξης βρίσκονται στα γραφεία του δήμου, των οποίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλ. επικοινωνίας 2422350236). Αντίγραφο της διακήρυξης χορηγείται στους ενδιαφερόμενους, ύστερα από αίτηση που υποβάλλεται στο αντίστοιχο γραφείο.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
5
=