Αλμυρός: Θέσεις κοινωφελούς εργασίας

Τελευταία ενημέρωση: 2012-01-11, 21:35:29
Αλμυρός: Θέσεις κοινωφελούς εργασίας

Θετικά αξιολογήθηκε η πρόταση της «Εν Δράσει» ως δικαιούχου φορέα

Συνολικά 104 θέσεις Κοινωφελούς εργασίας εγκρίθηκαν για τον Δήμο Αλμυρού μετά τη θετική αξιολόγηση με απόφαση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωφελούς Εργασίας, της πρότασης της Εν Δράσει ως δικαιούχος φορέας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στη Περιφέρεια Θεσσαλίας».

Πιο συγκεκριμένα για την πρόταση «Αποκατάσταση του κοίλου του Θεάτρου των Φθιωτίδων Θηβών», με συμπράττοντα φορέα το Αρχαιολογικό Ινστιτούτο Θεσσαλικών Σπουδών, εγκρίθηκαν 72 θέσεις απασχόλησης και για την πρόταση «Δημιουργική Απασχόληση και δημιουργία υποδομών για απασχόληση, των παιδιών με ειδικές ανάγκες, στην Επαρχία Αλμυρού», με συμπράττοντα φορέα τον «Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων 2/θ Ειδικού Σχολειού Αλμυρού και φίλων ατόμων με αναπηρίες επαρχίας Αλμυρού «Η Στοργή» εγκρίθηκαν 22 θέσεις απασχόλησης.

Για την πρόταση «Βελτίωση της ποιότητας και ποσότητας νερού του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Αλμυρού» με συμπράττοντα φορέα τη ΔΕΥΑ Αλμυρού εγκρίθηκαν 10 θέσεις απασχόλησης.

Για τις λεπτομέρειες της υλοποίησης του προγράμματος πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα συνάντηση εργασίας στα γραφεία της Εν Δράσει μεταξύ του Πρόεδρου και Αντιπροέδρου της Εθελοντικής Περιβαλλοντικής Ομάδας Αλμυρού, Ζούπη Κων/νου και Καραζούπη Χρήστου και τους εκπροσώπους των συμπραττόντων φορέων κ.κ. Νικολάου Έλσας Αναπληρώτριας Διευθύντριας του Αρχαιολογικού Ινστιτούτου Θεσσαλικών Σπουδών, Πάντζιου Ηλία και Μπέκα Κων/νου Προέδρου και Οικονομικού Διευθυντή της ΔΕΥΑ Αλμυρού αντίστοιχα, Τσακάλου Νίκης Προέδρου και Χασιώτη Ιωάννη Γραμματέα του συλλόγου «Η Στοργή».

Καθορίσθηκαν οι ενέργειες που θα γίνουν από τον δικαιούχο και τους συμπράττοντες φορείς, ώστε οι δράσεις του προγράμματος να έχουν τη μέγιστη δυνατή ωφελιμότητα για τους απασχολούμενους και για την προώθηση των στόχων και δράσεων του δικαιούχου και των συμπραττόντων φορέων.

Η υλοποίηση του προγράμματος αναμένεται εντός του Μαρτίου του 2012 και η λήξη του στο τέλος του τρέχοντος. Όταν εγκριθούν οι θέσεις από τον ΑΣΕΠ, θα δημοσιευθεί η προκήρυξη σε τοπική εφημερίδα, στα site και στις ανακοινώσεις του Δικαιούχου και του Συμπραττόντων φορέων με τους όρους και τις προϋποθέσεις υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα από τους δικαιούχους ανέργους.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
8
=