Δράσεις του Συλλόγου Τριτέκνων Αλμυρού

Τελευταία ενημέρωση: 2012-01-09, 12:27:11
Δράσεις του Συλλόγου Τριτέκνων Αλμυρού

Aπό την αρχή του νέου έτους ο Σύλλογος θα προβεί στην έκδοση των ταυτοτήτων

Σε σειρά δράσεων προχώρησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τριτέκνων Δήμου Αλμυρού το οποίο βρήκε επιτέλους μόνιμη στέγη σε γραφείο του πρώτου ορόφου του Εργατικού Κέντρου Αλμυρού.

Όπως επισημαίνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο οφείλονται πολλές ευχαριστίες στον Πρόεδρο του Ε.Κ. Αλμυρού Κωνσταντίνο Μαλισιώβα για την παραχώρηση του γραφείου και στον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Ευξεινούπολης Αλέκο Καραμπάση για τον εφοδιασμό μιας βιβλιοθήκης για τις ανάγκες του Συλλόγου.

Επίσης ενημερώνονται οι τρίτεκνες οικογένειες ότι από την αρχή του νέου έτους ο Σύλλογος προβαίνει στην έκδοση των ταυτοτήτων των οικονομικά τακτοποιημένων μελών και παρακαλούνται τα μέλη να προσέρχονται κατά τις ώρες λειτουργίας του γραφείου, προσκομίζοντας πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, μία φωτογραφία για κάθε μέλος της οικογενείας που επιθυμεί να εφοδιασθεί με ταυτότητα μέλους και φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.

Παράλληλα κατά τις ώρες λειτουργίας του γραφείου θα γίνονται εγγραφές νέων μελών και παρακαλούνται όσοι τρίτεκνοι του διευρυμένου Δήμου Αλμυρού επιθυμούν να προσέρχονται για την υπογραφή της αιτήσεως που υπάρχει στο γραφείο προσκομίζοντας ταυτόχρονα και τα παραπάνω δικαιολογητικά. Αναφέρεται πως η ετήσια συνδρομή είναι 15 ευρώ.

Εν τω μεταξύ το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοινώνει προς τα μέλη του ότι, πέρα από την γενική προσπάθεια που καταβάλλει ως μέλος της ΠΕΣΠΟ3Τ πανελλαδικά για την αναγνώριση των τριτέκνων ως ισότιμους με τους πολύτεκνους, σύντομα θα βρεθεί στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει σημαντικές ελαφρύνσεις και εκπτώσεις για τα μέλη του, σύμφωνα με υποσχέσεις - δεσμεύσεις που έλαβε από την Δημοτική Αρχή και Τοπικούς Φορείς, στους οποίους απευθύνθηκε.

Τονίζεται πως το τηλέφωνο του Συλλόγου είναι 6909712694 και προσωρινά οι ώρες λειτουργίας του γραφείου είναι κάθε Τρίτη και Παρασκευή 11.00 - 13.30 και κάθε Τετάρτη 18.00 - 20.30. Για κάθε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του Συλλόγου και εκτός ώρες λειτουργίας του γραφείου. «Αγωνιζόμαστε και θα πετύχουμε τους στόχους που βάλαμε αρχικά», τονίζει το Διοικητικό Συμβούλιο.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
9
=