ΑΛΜΥΡΟΣ

Σε κώμα μέσα στο Ι.Χ. του βρέθηκε νεαρός στον Αλμυρό

σε-κώμα-μέσα-στο-ι-χ-του-βρέθηκε-νεαρός-61680

Σε κωματώδη κατάσταση μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή της Βρύναινας Αλμυρού ένας νέος άνδρας.

Τον νεαρό εντόπισαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που άμεσα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο με γιατρό και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί μετά από προσπάθεια τον επανέφεραν και παραμένει νοσηλευόμενος, ως κρατούμενος.

Στην κατοχή του νεαρού βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους δύο γραμμαρίων. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο που είχε δηλωθεί ως απολεσθέν από το 2012, ένα μαχαίρι μήκους 28 εκατοστών και τρία φυσίγγια πολεμικού όπλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την Αστυνομία εξετάζεται το ενδεχόμενο ο θάνατος του 28χρονου σήμερα το πρωί στον Αλμυρό, να συνδέεται με το περιστατικό του νεαρού που βρέθηκε στη Βρύναινα σε κώμα, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες οι δύο νέοι το προηγούμενο βράδυ ήταν μαζί.

Ωστόσο, πρέπει να τονιστεί ότι ο άτυχος 28χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, ουδέποτε ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ούτε είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

Η τυχόν σύνδεση των δύο υποθέσεων εξετάζεται διότι συνέπεσε ο χρόνος που συνέβησαν και λόγω των μαρτυριών ότι οι δύο νέοι ήταν μαζί χθες το βράδυ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου