Οικίσκο ISO BOX στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού προσέφερε ο Χρ. Μπουκώρος

Τελευταία ενημέρωση: 2020-05-25, 15:20:29
Οικίσκο ISO BOX στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού προσέφερε ο Χρ. Μπουκώρος

Προσφορά του βουλευτή Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου για την αντιμετώπιση ύποπτων κρουσμάτων κορονοϊού

 

Μετά από αίτημα του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αλμυρού κ. Δημήτρη  Ξηραδάκη εξασφάλισα και με χαρά παρέδωσα έναν οικίσκο ISO BOX, μαζί με τον αναγκαίο εξοπλισμό κλιματισμού, για την εξέταση των ύποπτων κρουσμάτων COVID-19.

Σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες για την πρόληψη και αντιμετώπιση του κορονοϊού, απαιτείται η εξέταση των πιθανών κρουσμάτων να διενεργείται εκτός των κέντρων υγείας, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Ο συγκεκριμένος οικίσκος ISO BOX έρχεται να καλύψει τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Αλμυρού και να το θωρακίσει απέναντι στον κορονοϊό, καθώς πρόκειται για έναν χώρο που θα εξετάζονται τα ύποπτα κρούσματα, εκμηδενίζοντας τον κίνδυνο διασποράς του ιού προς το προσωπικό και τους ασθενείς του κέντρου υγείας.

Οι θερμές ευχαριστίες της υπεύθυνης ιατρού για την αντιμετώπιση των υπόπτων κρουσμάτων κορονοϊού, κ. Πιπέρκου Φιλίτσας, αποδεικνύουν την αναγκαιότητα του συγκεκριμένου οικίσκου. 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
2
=