Χρυσό ΚΙΝΟ στον Αλμυρό

Τελευταία ενημέρωση: 2012-01-06, 00:52:05
Χρυσό ΚΙΝΟ στον Αλμυρό

Σε έναν 50χρονο Αλμυριώτη χαμογέλασε η τύχη την Πρωτοχρονιά καθώς όπως έγινε χθες γνωστό με 15 ευρώ κέρδισε το ποσό των 75.000 ευρώ στο ΚΙΝΟ!

Η θεά τύχη επισκέφτηκε τον Αλμυριώτη στο πρακτορείο της Ευαγγελίας Ρουκά, απέναντι από το Ειρηνοδικείο, ανήμερα την Πρωτοχρονιά και του έκανε το καλύτερο και μεγαλύτερο δώρο.

Όπως δήλωσε χθες στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η κόρη της ιδιοκτήτριας Σοφία Μαργαρίτη ο Αλμυριώτης είναι συχνός θαμώνας στο πρακτορείο, χωρίς όμως ποτέ να «παρασύρεται» και να παίζει μεγάλα ποσά. «Έρχεται συχνά, όχι κάθε μέρα, αλλά συχνά. Έχει ξανακερδίσει χρήματα από το ΚΙΝΟ αλλά πολύ μικρότερα ποσά».

Η ίδια περιγράφοντας τις αντιδράσεις του υπερτυχερού επεσήμανε πως «δεν το πίστευε. Η χαρά του ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορούσε να ησυχάσει. Το κοιτούσε και το ξανακοιτούσε μέχρι να το πιστέψει ότι πραγματικά είχε κερδίσει».

Ο μεγάλος νικητής πρέπει να σημειωθεί ότι μένει στον Αλμυρό και έχει οικογένεια, ενώ εργάζεται στο μεροκάματο και τα συγκεκριμένα λεφτά ήταν ένα τεράστιο δώρο γι’ αυτόν και τους δικούς του.

Εν τω μεταξύ τονίζεται πως δεν είναι η πρώτη επιτυχία για το πρακτορείο της κ. Ρουκά που φαίνεται πως συχνά - πυκνά μοιράζει χρήματα σε τυχερούς Αλμυριώτες. Σύμφωνα με την κ. Μαργαρίτη πολλές φορές από το ΚΙΝΟ έχουν μοιραστεί ποσά ύψους 4.000 και 5.000 ευρώ, ενώ μόλις προχθές άλλος τυχερός Αλμυριώτης κέρδισε ποσό 2.500 ευρώ στο τζόκερ πιάνοντας 4 συν 1.

Αλίκη Φωτιάδου

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
5
=