ΑΛΜΥΡΟΣ

Σήμερα η νεκροψία για τον ξαφνικό θάνατο του 40χρονου στο Κρόκιο

σήμερα-η-νεκροψία-για-τον-ξαφνικό-θάνα-81506

Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης αναμένεται να ρίξει φως – Απέραντη θλίψη στο Κρόκιο για τον Θωμά Λαψάνα, που έπεσε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του

Σήμερα Τετάρτη θα διενεργηθεί η νεκροψία για να διαλευκανθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 40χρονου αγρότη από το Κρόκιο, που έφυγε τόσο ανεπάντεχα από ζωή.

Πρόκειται για τον 40χρονο αγρότη Θωμά Λαψάνα, πολύ αγαπητό παλικάρι του χωριού, εργατικό, φιλότιμο, χαμογελαστό.

Ο άτυχος αγρότης απεβίωσε προχθές το βράδυ όταν ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Φίλος του που τον επισκέφτηκε τον βρήκε πεσμένο στην αυλή χωρίς αισθήσεις.

Οπως έγινε γνωστό χθες, η νεκροψία θα διενεργηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας απέδωσε επισήμως τον θάνατο σε αιφνίδιο, γεγονός που χθες μονοπώλησε όλες τις συζητήσεις των κατοίκων της τοπικής κοινωνίας, που είναι συγκλονισμένοι.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε στις 21:00 προχθές το βράδυ και ειδοποιήθηκε πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ. Στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού σήμανε συναγερμός. Γιατρός μετέβη στο σημείο με ασθενοφόρο για επί τόπου παροχή πρώτων βοηθειών.

Δυστυχώς, όμως, ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός. Το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού άρχισε να λαμβάνει καταθέσεις.

Οι γονείς του νεαρού αγρότη απουσίαζαν από το σπίτι όταν σημειώθηκε το περιστατικό. Επέστρεφαν στην οικία από τα ζωντανά όταν αντιλήφθηκαν σοκαρισμένοι την παρουσία κόσμου.

Ο φίλος του παλικαριού ήταν συντετριμμένος και γείτονες προσπαθούσαν να τους συμπαρασταθούν με κάθε τρόπο.

Κανένας στο χωριό δεν πίστευε πως χάθηκε έτσι απροσδόκητα το άτυχο παλικάρι. Οι κάτοικοι του χωριού είχαν δει τον 40χρονο να επιστρέφει στο σπίτι από τα ζωντανά νωρίτερα, αλλά φαινόταν να είναι καλά στην υγεία του.

Η κηδεία του 40χρονου δεν έχει αποφασιστεί πότε θα τελεστεί. Ενδεχομένως να τελεστεί σήμερα, ίσως όμως και αύριο. Η οικογένεια του παλικαριού αναμένει το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης από τη Θεσσαλονίκη όπως και όλο το χωριό. Ο νεαρός αγρότης ήταν πολύ αγαπητός στην περιοχή. Οικείοι του εξέφραζαν χθες απέραντη λύπη. Ελεγαν πως αν δεν ήταν μόνος όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία ίσως να μπορούσε να βοηθηθεί με κάποιο τρόπο να μην «έφευγε» τόσο πρόωρα. Είχε όλη τη ζωή μπροστά του.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου