ΑΛΜΥΡΟΣ

Αλμυρός: Παράταση στην αποπληρωμή δόσεων διακανονισμού ύδρευσης

αλμυρός-παράταση-στην-αποπληρωμή-δόσ-111227

Εως τέλη Σεπτεμβρίου η καταβολή του τριμήνου Μαρτίου, Απριλίου, Μαΐου

Παράταση μέχρι 30 Σεπτεμβρίου αποφάσισε να δώσει η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης Αλμυρού για την αποπληρωμή των δόσεων διακανονισμού ύδρευσης του τριμήνου Μαρτίου, Απριλίου, Μαΐου.

Η ΔΕΥΑ Αλμυρού μετά την έκδοση των αποφάσεων των αρμοδίων αρχών για τη θέσπιση μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού και τις ρυθμίσεις λειτουργίας των επιχειρήσεων επηρεάζεται άμεσα οικονομικά λόγω της αδυναμίας των καταναλωτών να αποπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.

Εντούτοις η ΔΕΥΑ κατανοεί τη δυσκολία στην οποία έχουν περιέλθει τα νοικοκυριά. Δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα στους καταναλωτές που έχουν ρυθμίσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους σε δόσεις να αποπληρώσουν αυτές σε μεταγενέστερη ημερομηνία χωρίς να απολέσουν τη ρύθμιση.

Επισημαίνεται ότι εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού οι τεχνικοί της επιχείρησης βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ώστε στις δύσκολες μέρες να μη μείνει κανένα νοικοκυριό χωρίς νερό τώρα που ο κόσμος είναι στο σπίτι.

Αυτό είναι το κύριο ενδιαφέρον της επιχείρησης. Όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Αναστάσιος Δεληζήσης η ΔΕΥΑΑ δίνει προτεραιότητα να υδρεύονται όλοι οι οικισμοί και τα χωριά του καλλικρατικού δήμου. Παράλληλα ελέγχονται κανονικά όλες οι δεξαμενές σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουμε λάβει από τη Διεύθυνση Υδάτων.

Επισημαίνεται ότι όλοι οι εργαζόμενοι έχουν λάβει αυστηρά μέτρα ατομικής προστασίας και υγιεινής βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ. Εχουν εφοδιαστεί με γάντια, μάσκες, αντισηπτικά και τηρούν αυστηρά τις αποστάσεις ασφαλείας κατά την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου