ΑΛΜΥΡΟΣ

Μήνυμα του Δημάρχου Αλμυρού προς τους πολίτες για την προστασία από τον κορονοϊό

μήνυμα-του-δημάρχου-αλμυρού-προς-τους-155650

Με ανοικτή επιστολή του ο Δήμαρχος Αλμυρού, Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, στέλνει μήνυμα προς τους πολίτες για την προστασία από τον κορονοϊό, ενώ ενημερώνει και για τις ενέργειες του Δήμου.

Στο μήνυμά του ο κ. Χατζηκυριάκος αναφέρει:

«Αλμυριώτες, Αλμυριώτισσες,

Η χώρα διέρχεται μια πολύ κρίσιμη και δύσκολη περίοδο -ευελπιστούμε όσο το δυνατό συντομότερη- καθώς αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα δημόσιας υγείας.

Η μάχη ενάντια στη διάδοση του κοροναϊού πρέπει να δοθεί συντεταγμένα από όλους ανεξαίρετα, πολίτες και θεσμικούς φορείς.

Ο Δήμος Αλμυρού είναι μαζί σας, είναι κοντά στον κάθε δημότη, οπουδήποτε και αν αυτός βρίσκεται εντός των χωροταξικών ορίων του δήμου μας. Οι υπάλληλοι του Δήμου είναι όλοι στις θέσεις τους, έτοιμοι να συντρέξουν σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορούν να αντιμετωπίσουν. Τους ευχαριστώ από καρδιάς γι’ αυτό.

Ο Δήμος Αλμυρού βρίσκεται σε συνεχή συνεννόηση με την κυβέρνηση, τον ΕΟΔΥ και τη ΓΓΠΠ, προκειμένου να συντονιστούν με τον πλέον κατάλληλο τρόπο όλες οι ενέργειες που θα απαιτηθούν ώστε να διαφυλαχτεί η δημόσια υγεία και κυρίως αυτή των πλέον ευπαθών ομάδων πληθυσμού, όπως οι ηλικιωμένοι και οι άνθρωποι με προβλήματα υγείας.

Η Κοινωνική Υπηρεσία ενισχύθηκε με επιπλέον προσωπικό ώστε να είναι εφικτή η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, ηλικιωμένων και ευπαθών ομάδων που πρέπει να μείνουν σπίτι.

Η Κοινωνική Υπηρεσία θα βρίσκεται στη διάθεση όλων των δημοτών που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες που πρέπει να μείνουν σπίτι, συνεπικουρώντας τους (ενδεικτικά αναφέρω) στην αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, την εξυπηρέτηση από τις υγειονομικές υπηρεσίες που επιχειρούν εντός των ορίων του δήμου, την διεκπεραίωση αιτημάτων για την παραλαβή και παράδοση για τα πάσης φύσεως πιστοποιητικά που εκδίδονται μέσω ΚΕΠ, αλλά και κάθε άλλη εργασία συναφή με τα ληφθέντα μέτρα για την αποτροπή διάδοσης του ιού.

Για τον Αλμυρό, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2422350215, 2422026366, για τη Σούρπη στο 2422350300 και για τον Πτελεό στο 2422041910. Τέλος, αιτήματα μπορείτε να αποστέλλετε και στο email: [email protected].

Αλμυριώτες, Αλμυριώτισσες

Η ψυχραιμία και η υπευθυνότητα του καθένα και της καθεμιάς μας ξεχωριστά, αλλά και η συνεργασία με τις δημοτικές κοινωνικές δομές, είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε αυτές τις μέρες ώστε να μείνουμε όλοι και όλες ασφαλείς.

Να σκεφτούμε συλλογικά, να αναδείξουμε τα καλύτερα χαρακτηριστικά μας ως άνθρωποι, να μη χάσουμε την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας προς τον συμπολίτη μας!!

Θέλω να σας διαβεβαιώσω για ακόμη μια φορά πως ο Δήμος Αλμυρού είναι εδώ, είναι παρών και έτοιμος να συνδράμει, πάντα δίπλα σε κάθε δημότη.

’Ολοι μαζί, θα τα καταφέρουμε ξανά!!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου