ΑΛΜΥΡΟΣ

Προσλήψεις δύο τεχνιτών στη ΔΕΥΑ Αλμυρού

προσλήψεις-δύο-τεχνιτών-στη-δευα-αλμυ-172961

Η Δημοτική Επιχείρηση προσπαθεί εναγωνίως να καλύψει τις ανάγκες, που προκύπτουν από τις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό

Στην πρόσληψη δύο τεχνιτών- υδραυλικών Δ.Ε. με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών θα προχωρήσει η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης και Αποχέτευσης Αλμυρού προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες.

Η ΔΕΥΑ Αλμυρού με την ενσωμάτωση των πρώην δήμων Σούρπης, Πτελεού και της πρώην κοινότητας Ανάβρας καλύπτει γεωγραφικά μία πολύ μεγάλη περιοχή ενώ έχει τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό.

Ωστόσο, στο πλαίσιο της δυσμενούς δημοσιονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα και της περιστολής των κρατικών δαπανών δεν έχει άλλον τρόπο για την κάλυψη των κενών από τη σύναψη συμβάσεων οκτάμηνης διάρκειας.

Τα τυπικά προσόντα ανάλογα με την ειδικότητα, η διαδικασία και οι προϋποθέσεις θα προσδιοριστούν από το ΑΣΕΠ και τη σχετική προκήρυξη, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Η ΔΕΥΑ απέστειλε την απόφασή της για έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας προκειμένου να δρομολογηθούν οι διαδικασίες το ταχύτερο δυνατό.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης, Αναστάσιος Δεληζήσης, επισήμανε ότι αυτή τη στιγμή η ΔΕΥΑΑ απασχολεί μόλις τρεις μηχανικούς, ενώ κανονικά θα έπρεπε να απασχολεί πέντε.

«Δυστυχώς η Δημοτική Επιχείρηση δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για να προχωρήσει σε σύναψη συμβάσεων με εξωτερικούς συνεργάτες, καθώς βαρύνεται με υπέρογκες οφειλές από απλήρωτες υποχρεώσεις πολιτών που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος επισήμανε ότι οι οφειλές των καταναλωτών ξεπερνούν το 1,2 εκατ. ευρώ, ενώ η Δημοτική Επιχείρηση θα πρέπει να τακτοποιεί στο ακέραιο τις υποχρεώσει της ειδικά προς τη ΔΕΗ, ώστε να λειτουργούν όλα τα αντλιοστάσιά της.

Στο μεταξύ, τον προγραμματισμό της για την πρακτική άσκηση φοιτητών διαφόρων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων κατάρτισε η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης και Αποχέτευσης Αλμυρού.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η διαδικασία της πρακτικής άσκησης ορίζεται σε έξι μήνες για όλους τους σπουδαστές και πραγματοποιείται μετά το τελευταίο εξάμηνο σπουδών δηλαδή το όγδοο εξάμηνο και εφόσον ο σπουδαστής έχει παρακολουθήσει με επιτυχία τα δύο τρίτα του συνόλου των μαθημάτων του προγράμματος σπουδών και όλα τα μαθήματα ειδικότητας του τμήματος.

Η Δ.Ε.Υ.Α Αλμυρού θα απασχολήσει σε χρονικό διάστημα ενός έτους, 3 σπουδαστές Τ.Ε. των ειδικοτήτων Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Διοίκησης και Οικονομίας και Μηχανικών Πληροφορικής και Πολιτικών Μηχανικών ή παρόμοιων κατευθύνσεων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου