Στον δήμο Αλμυρού ο Ν. Παππάς

Τελευταία ενημέρωση: 2020-03-04, 09:49:37
Στον δήμο Αλμυρού ο Ν. Παππάς

Συζήτησε για τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής

 

Τον δήμαρχο Αλμυρού επισκέφτηκε το περασμένο Σάββατο ο βουλευτής και τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, που στον βρέθηκε στον Αλμυρό για να παραβρεθεί σε κομματική εκδήλωση.

Τον Νίκο Παππά συνόδευαν οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξ. Μεϊκόπουλος και Κατ. Παπανάτσιου, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ζώγας και τοπικά στελέχη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ και της Ο.Μ. Αλμυρού.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας Αλμυρού Βασ. Αργυρόπουλος καθώς και ο αντιδήμαρχος Σούρπης και Πτελεού Γεωργ. Γουργιώτης.

Ο δήμαρχος Αλμυρού έθεσε υπόψη του κ. Παππά τις μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής καθώς βρίσκεται στο κέντρο της ηπειρωτικής Ελλάδας, διαθέτει λιμάνια και αεροδρόμιο, ενώ μπορεί να προχωρήσει και η σιδηροδρομική της σύνδεση. Επιπλέον συζητήθηκαν θέματα αγροτικής ανάπτυξης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενόψει και του Συνεδρίου της Κ.Ε.Δ.Ε.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από τον δήμαρχο Αλμυρού στην έλλειψη διοικητικού προσωπικού έμπειρου και κατάλληλα εκπαιδευμένου ώστε να γίνει δυνατό να υλοποιηθούν γρήγορα οι μελέτες, το σχέδιο και το όραμα για να καταστεί ο Δήμος Αλμυρού ένας από τους πιο πρωτοπόρους στην ανάπτυξη, την απασχόληση, την ενίσχυση του εισοδήματος των παραγωγών, και την αξιοποίηση των ανθρώπινων και φυσικών πόρων του.

Ο Ν. Παππάς από τη μεριά του τόνισε πως «είναι πραγματικά κρίμα να υπάρχουν δημοτικές αρχές που είναι σε θέση να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν οραματικά έργα, να εμποδίζονται από τη γραφειοκρατία και από την αδυναμία κατανόησης των προβλημάτων από την κεντρική διοίκηση». Δεσμεύτηκε τέλος πως θα κάνει κάθε τι που είναι δυνατόν, ώστε να μπορέσει ο Δήμος Αλμυρού να θέσει στέρεα τα θεμέλια της ανάπτυξης και της παραγωγικής ανασυγκρότησης προς όφελος του τόπου και - κυρίως - των ανθρώπων του.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
6
=