Στο Δημαρχείο Αλμυρού ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας

Τελευταία ενημέρωση: 2020-02-17, 10:53:19
Στο Δημαρχείο Αλμυρού ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας

Το Δημαρχείο Αλμυρού επισκέφθηκε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς, συνοδευόμενος από τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Στ. Κολοκούρη και τον επικεφαλής της νέας κάθετης δομής  Πολ. Προστασίας κ. Βασ. Παπαγεωργίου.

Η επίσκεψη αφορούσε την ενημέρωση (δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων καθώς και φορέων) για το νέο νομοθετικό πλαίσιο Πολιτικής Προστασίας με το σχέδιο νόμου 4462 και τις αλλαγές που προβλέπει σχετικά κυρίως με τον τρόπο κινητοποίησης του μηχανισμού της Πολιτικής Προστασίας, με τον ορισμό σε κάθε Περιφέρεια ενός περιφερειακού Διοικητή που θα είναι αδιαμφισβήτητος γνώστης του ζητήματος της Πολ. Προστασίας.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού, Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, τόνισε πως «η Πυροσβεστική και η Πολιτική Προστασία είναι από τις πιο σημαντικές Υπηρεσίες που συνδέουν τον Πολίτη με την Κεντρική Διοίκηση, όμως δεν έχουν τύχει μέχρι σήμερα της φροντίδας που τους αρμόζει». Για το λόγο αυτό και ζήτησε την ενίσχυση του Δήμου σε προσωπικό και μηχανήματα - στο μέτρο των δυνατοτήτων- αλλά και πυροσβεστικό κλιμάκιο εντός της πόλης, σε χώρο που θα διαθέσει ο Δήμος.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
1
=