ΑΛΜΥΡΟΣ

Ενημερωτική εκδήλωση στο πλαίσιο της μαθητείας στο ΕΠΑΛ Αλμυρού

ενημερωτική-εκδήλωση-στο-πλαίσιο-της-209715

Ενημερωτική εκδήλωση για τους μαθητευόμενους της Δ΄ φάσης μαθητείας του σχολικού έτους 2019-20 πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη στο ΕΠΑΛ Αλμυρού.

Η εκδήλωση αφορούσε σε τρία θέματα σχετικά με τη δεοντολογική συμπεριφορά, την προβολή μιας επιχείρησης μέσω διαδικτύου και τέλος την επαγγελματική ηθική.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Δ/ντης του ΕΠΑΛ Αλμυρού κ. Καπράνας Γεώργιος, ο οποίος καλωσορίζοντας τους ομιλητές, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα των ενημερώσεων που γίνονται στο πλαίσιο της μαθητείας για τους απόφοιτους οι οποίοι έρχονται σε πρώτη επαφή με την αγορά εργασίας.

Πρώτη ομιλήτρια ήταν η κ. Γλυκερία Τζιουμάκη, ιδιοκτήτρια του πολυχώρου εκπαίδευσης Αξιον Εστί η οποία ανέλυσε το θέμα «Αρχές επαγγελματικής και επιχειρηματικής ηθικής».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η κ. Έλσα Τσινίκα, ιδιοκτήτρια της εταιρίας Talos Construction, που αναφέρθηκε στην «Αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την επίτευξη σκοπών επικοινωνίας και προβολής της επιχείρησης».

Κλείνοντας την ενημέρωση η κ. Νάνσυ Καπούλα πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας μίλησε για το σημαντικό ζήτημα που αφορά στην «Επαγγελματική και δεοντολογική συμπεριφορά προς συναδέλφους και συνεργάτες».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Αλμυρού κος Καπράνας Γεώργιος, ο υπεύθυνος μαθητείας κος Μαγκλάρας Αθανάσιος και οι διδάσκοντες εκπαιδευτικοί της μαθητείας Βαλαμούτης Κων/νος, Γλυκού Άννα, Σακομήτρος Παναγιώτης, Σαλάτα Ελένη και Χατζηχαραλάμπους Ζωή.

Η Διεύθυνση του Σχολείου ευχαριστεί θερμά τις κυρίες Τζουμάκη Γλυκερία, Τσινίκα Έλσα και Καπούλα Νάνσυ για το χρόνο που διέθεσαν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου