ΑΛΜΥΡΟΣ

Σοβαρό τροχαίο χθές στον Αλμυρό

σοβαρό-τροχαίο-χθές-στον-αλμυρό-415101

Αγιο είχε χθες μια γυναίκα η οποία «γλύτωσε» με κάταγμα στην λεκάνη όταν χθες Πέμπτη, τη στιγμή που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο μπροστά από το κατάστημα του συζύγου της, χτυπήθηκε από Ι.Χ. που παραβίασε στοπ και συγκρούστηκε με το όχημα του Δήμου Αλμυρού το οποίο οδηγούσε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Παπαϊωάννου με αποτέλεσμα να φύγει από το δρόμο και να βρεθεί στο πεζοδρόμιο.

Πάγωσαν χθες το πρωί στον Αλμυρό όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά μια γυναίκα. Ειδικότερα περίπου στις 11.30 το πρωί ένα λευκό Ι.Χ μάρκας Mercedes ανέβαινε την οδό Τρ. Αργυροπούλου. Στη διασταύρωση με την οδό Βόλου παραβίασε το STOP με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αυτοκίνητο του Δήμου Αλμυρού το οποίο οδηγούσε ο Αντιδήμαρχος της Υπηρεσίας Καθαριότητας Γιώργος Παπαϊωάννου.

Από τη σύγκρουση το λευκό Ι.Χ. έφυγε από το δρόμο και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο χτυπώντας και ρίχνοντας κάτω μια γυναίκα που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο έξω από το κατάστημα του συζύγου της.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες από το κεφάλι της γυναίκας έτρεχαν αίματα στο έδαφος, ενώ άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο το οποίο τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται ακόμα με κάταγμα στη λεκάνη. Ο κ. Παπαϊωάννου και οι επιβαίνοντες στο δεύτερο αυτοκίνητο μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο και ο Αντιδήμαρχος από το ατύχημα φέρει τραύματα στον αυχένα. Αλίκη Φωτιάδου

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου