ΑΛΜΥΡΟΣ

Σώθηκε από θαύμα Αλμυριώτης οδηγός Ι.Χ.

σώθηκε-από-θαύμα-αλμυριώτης-οδηγός-ι-χ-274963

Το αυτοκίνητό του τυλίχτηκε στις φλόγες και καταστράφηκε, αλλά εκείνος γλίτωσε με τραυματισμό στο χέρι

Από θαύμα σώθηκε 49χρονος Αλμυριώτης χθες, όταν οδηγώντας το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με επιβατική αμαξοστοιχία, που εκτελούσε το δρομολόγιο από Βόλο προς Λάρισα. Το ατύχημα σημειώθηκε στις 12:30 μετά το μεσημέρι στο 5ο χλμ. της επαρχιακής οδού Αγριοσυκιών – Καλαμακίου στο ύψος το Κιλελέρ. Προς στιγμήν επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, αφού η αμαξοστοιχία ήταν γεμάτη επιβάτες. Ομως, ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν καλά στην υγεία του και κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο γρήγορα, ενώ την ίδια ώρα πίσω του το όχημά του παραδινόταν στις φλόγες.

Στον τόπο ήχησαν σειρήνες της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου παρέλαβε τον 49χρονο και τον διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για την παροχή πρώτων βοηθειών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ευτυχώς ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά, καθώς υπέστη τραύμα στο χέρι.

Το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ άρχισε να λαμβάνει καταθέσεις για το τι ακριβώς συνέβη. Από το ατύχημα θα μπορούσε να σημειωθεί σοβαρός τραυματισμός τόσο του οδηγού του ΙΧ, όσο και των επιβατών της αμαξοστοιχίας, οι οποίοι μετά το ατύχημα ήταν σε κατάσταση σοκ.

Μετά τη σύγκρουση το επιβατικό αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς, καθώς έμεινε μόνο ο σκελετός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν λειτουργούσαν οι μπάρες της φυλασσόμενης ισόπεδης διάβασης της σιδηροδρομικής γραμμής, ενώ δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση από τον ΟΣΕ.

Η προανάκριση για τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου