ΑΛΜΥΡΟΣ

Άνεμος αισιοδοξίας στην εμπορική αγορά Αλμυρού

άνεμος-αισιοδοξίας-στην-εμπορική-αγο-284136

H BlackFriday έφερε κίνηση στα καταστήματα

Τονωτική ένεση αποτέλεσε για την εμπορική αγορά του Αλμυρού η Black Friday. Η προωθητική ενέργεια έφερε κίνηση στα καταστήματα και αγορές καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας. Ο πρόεδρος της Ενωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού Παναγιώτης Μπούντης τόνισε ότι η αγορά αισιοδοξεί ότι θα αλλάξει το σκηνικό ενόψει των Χριστουγέννων.

«Η εικόνα που έχουμε για την κίνηση στην αγορά είναι πάρα πολύ καλή. Ομως, πρέπει να σημειώσουμε ότι μερικές ημέρες εργασίας δεν φθάνουν για να καλυφτούν οι οικονομικές υποχρεώσεις», επισήμανε ο ίδιος.

Ο κ. Μπούντης τόνισε ότι ο ανοιξιάτικος καιρός τον περασμένο Νοέμβριο δεν ευνόησε τις αγορές στα καταστήματα, ενώ γενικότερα φαίνεται καθαρά ότι ο κόσμος βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση, έχοντας να ανταποκριθεί σε σειρά υποχρεώσεων.

Ωστόσο, ο εμπορικός κόσμος ελπίζει η κατάσταση να αλλάξει το επόμενο διάστημα. «Μπαίνουμε σε περίοδο εορτών και ο Εμπορικός Σύλλογος και ο Δήμος Αλμυρού ετοιμάζουν πολλές δράσεις για τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Θα έχουμε ποικίλα δρώμενα στους δρόμους της πόλης», ενημέρωσε, για τα οποία το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση.

Τις μέρες των εορτών τα καταστήματα δεν στερούνται εμπορευμάτων, ούτε και διάθεσης. Το αντίθετο μάλιστα. Η Ενωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού διοργανώνει διαγωνισμό χριστουγεννιάτικης βιτρίνας και θα βραβεύσει τις τρεις καλύτερες θεματικά. Στον διαγωνισμό συμμετέχει το σύνολο των καταστημάτων της πόλης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου