Παραγράφηκαν οι κατηγορίες για «μαϊμού» αντιπροσώπους στο Εργατικό Κέντρο Αλμυρού

Τελευταία ενημέρωση: 2019-11-09, 12:15:03
Παραγράφηκαν οι κατηγορίες για «μαϊμού» αντιπροσώπους στο Εργατικό Κέντρο Αλμυρού

Δυσφορία εκφράζει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του και «βάλλει» κατά της ΓΣΕΕ

Παραγράφηκε με βάση τον νόμο 4416 του Ποινικού Κώδικα χθες στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου η κατηγορία για πλαστογραφία πιστοποιητικού, που βάρυνε εκπροσώπους σωματείων, οι οποίοι ανήκαν στην δύναμη του Εργατικού Κέντρου Αλμυρού και είχαν επικριθεί για «μαϊμού» εκλογές στο πλαίσιο των διαδικασιών για το προηγούμενο συνέδριο της ΓΣΕΕ το 2016.

Στο δικαστήριο χθες παρευρέθηκαν ο γραμματέας της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης και το μέλος της ΔΑΚΕ Μ. Θεοχάρης με αφορμή τη συζήτηση της συγκεκριμένης υπόθεσης. Η παρουσία τους προκάλεσε την αντίδραση του ΠΑΜΕ το οποίο σ’ ανακοίνωσή του στηλιτεύει την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ. Ειδικότερα στην ανακοίνωση του Πανεργατικού Μετώπου αναφέρονται τα εξής: «Η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ έχει ξαμοληθεί ανά την Ελλάδα όχι βέβαια για να επισκεφθεί χώρους δουλειάς ή να οργανώσει κινητοποιήσεις. Αυτά τα αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι.

Σήμερα (σ.σ. χθες) βρέθηκε στον Βόλο ο επονομαζόμενος γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ Κιουτσούκης, όπου επισκέφτηκε μαζί με άλλα στελέχη (Θεοχάρης κ.λπ.) τον εισαγγελέα της περιοχής και τον Δικηγορικό Σύλλογο. Βρέθηκαν εκεί γιατί θέλουν να βάλουν εμπόδια στη δράση των ταξικών δυνάμεων. Βρέθηκαν εκεί για να ζητήσουν τα εκλεγμένα στελέχη του ταξικού κινήματος του Εργατικού Κέντρου Βόλου να μη μπορούν να παρευρίσκονται στις αρχαιρεσίες των σωματείων. (Σύντομα στελέχη της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ θα επιχειρήσουν να κάνουν εκλογές σε ένα συνδικάτο ανύπαρκτο στην περιοχή), να μην τους δίνονται τα έγγραφα των αρχαιρεσιών των σωματείων. Δεν θέλουν να αποκαλύπτονται οι νοθείες τους, οι μαϊμούδες αντιπρόσωποι και άλλα. Αν νομίζει η συνδικαλιστική μαφία, όπως την έχουν ονομάσει οι εργαζόμενοι, ότι έτσι θα εμποδίσει τα συνδικάτα στη δράση τους, είναι γελασμένη. Τα Εργατικά Κέντρα, οι Ομοσπονδίες, τα Συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ θα συνεχίσουν τον αγώνα για να πεταχτούν έξω από τα συνδικάτα οι εργοδότες, οι νόθοι και οι μαϊμού αντιπρόσωποι. Πίσω ούτε βήμα δεν κάνουμε. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική των επιχειρηματικών συμφερόντων και των κυβερνήσεών τους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
3
=