ΑΛΜΥΡΟΣ

Στο πλευρό του 67χρονου που έκανε χαρακίρι ο Δήμος Αλμυρού

στο-πλευρό-του-67χρονου-που-έκανε-χαρακί-310984

Θα διερευνήσει τη δυνατότητα παροχής βοήθειας στον ίδιο και την κατάκοιτη σύζυγό του

Το ανθρώπινο δράμα, που κρύβεται πίσω από το χαρακίρι που επιχείρησε 67χρονος στον Αλμυρό, όταν στην πόρτα του σπιτιού του είδε δικαστικούς επιμελητές σε εκτέλεση απόφασης έξωσης που εξέδωσε το Ειρηνοδικείο, άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές της δημοτικής αρχής.

Οπως έγινε γνωστό στον απόηχο του αιματηρού συμβάντος την ώρα της έξωσης από το σπίτι που νοικιάζει στην πόλη του Αλμυρού, ο 67χρονος έχει δοκιμαστεί σκληρά στη ζωή του. Η σύζυγός του είναι κατάκοιτη και ο ίδιος κάνει περιστασιακά μεροκάματα για να μπορέσει να συμπληρώσει τη μικρή σύνταξη που λαμβάνει και να εξασφαλίσει τα αναγκαία προς το ζην.

Η εικόνα των δικαστικών επιμελητών για την έξωση από το σπίτι που διαμένει μαζί με τη σύζυγό του φαίνεται να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της αντοχής του 67χρονου άντρα που πάνω στην απόγνωσή του άρπαξε ένα μαχαίρι και έκανε χαρακίρι.

Ο δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να διερευνήσουν την υπόθεση του 67χρονου, να καταγράψουν τις ανάγκες που υπάρχουν και τη δυνατότητα παροχής βοήθειας στον ίδιο και τη σύζυγό του. Προς αυτή την κατεύθυνση θα ενεργοποιηθούν οι κοινωνικές υπηρεσίες αν χρειαστεί σε συνεργασία και με την τοπική Εκκλησία και θα διερευνηθεί αν υπάρχει η δυνατότητα ακόμη και εξασφάλισης σπιτιού για το ζευγάρι.

Ο 67χρονος, που κάρφωσε μαχαίρι στη δεξιά πλευρά της κοιλιακής του χώρας και αιμορραγούσε ακατάσχετα, συνέχισε να νοσηλεύεται και χθες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Σύμφωνα με θεράποντες γιατρούς η κατάστασή του είναι σταθερή και η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου