ΑΛΜΥΡΟΣ

Συγκέντρωσε 15.000 επισκέπτες το φεστιβάλ Los Almyros

συγκέντρωσε-15-000-επισκέπτες-το-φεστιβάλ-los-364388

Στις 15.000 ανέρχονται οι επισκέπτες στον Αλμυρό, που παρακολούθησαν το φεστιβάλ Los Almyros στο δάσος Κουρί. Η όγδοη διοργάνωση με διεθνή φήμη πραγματοποιήθηκε και φέτος στις αρχές Αυγούστου με μεγάλη επιτυχία.

Με τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα που είχε φέτος η εκδήλωση με συγκέντρωση χρημάτων οι διοργανωτές πέτυχαν να ενισχύσουν τον Αλεξ να καλύψει μέρος των εξόδων του για την επίλυση των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Ενας από τους διοργανωτές του φεστιβάλ, ο Στάθης Μαμούρας, είπε ότι «η διοργάνωση πήγε πάρα πολύ καλά και ξεπέρασε τις προσδοκίες μας».

«Είμαστε ικανοποιημένοι θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για τη στήριξή του στο εγχείρημα και ελπίζουμε να συνεχίσουμε με αυτό τον ρυθμό να προσφέρουμε στον Αλεξ και σε οποιονδήποτε άλλο έχει ανάγκη και ζητήσει τη βοήθειά μας.

Ενα τεράστιο ευχαριστώ στoν κάθε LAFer ξεχωριστά με οποιονδήποτε τρόπο και αν βοήθησε για να γίνει το LAF η μεγαλύτερη γιορτή που έχουμε ζήσει ποτέ!
Ενα τεράστιο ευχαριστώ στους εθελοντές που στήριξαν με τη ψυχή τους όλο αυτό», αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών.

Το Los Almyros Festival είναι αυτοοργανωμένο φεστιβάλ γεμάτο μουσική, χορό, συζητήσεις, που διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία προβάλλοντας τον Αλμυρό σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Το φεστιβάλ διοργανώνεται από 15 άτομα. Πρόκειται για παρέα συμμαθητών Δημοτικού που είναι ίδιας γενιάς, οι οποίοι λειτουργούν παράλληλα τη μη κερδοσκοπική επιχείρηση Los Almiros Rock Radio. Οι διοργανωτές έχουν στο πλάι τους περισσότερους από 300 εθελοντές, έχουν με το μέρος τους και την αποδοχή του κόσμου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου