ΑΛΜΥΡΟΣ

Αφαντος παραμένει ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού στο Λούνα Πάρκ

αφαντος-παραμένει-ο-χειριστής-του-μοι-391152

Αφαντος παρέμενε και χθες ο 30χρονος χειριστής του μηχανήματος του Λούνα Πάρκ (χαλί) από το οποίο εκσφενδονίστηκε η 13χρονη Σ.Χ. από τον Αλμυρό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο την Παρασκευή το βράδυ στο παζάρι του Αλμυρού.

Η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ όπως είναι γνωστό αφέθηκε ελεύθερη το Σάββατο το μεσημέρι, χωρίς άσκηση κατηγορίας σε βάρος της, καθώς ο εισαγγελέας ζήτησε να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση.

Την ίδια ώρα η κοινωνία του Αλμυρού παραμένει συγκλονισμένη από την τραγωδία που σημειώθηκε και η οποία στοίχισε τη ζωή σε ένα νεαρό κορίτσι.

Φίλοι και συμμαθητές της άτυχης μαθήτριας που σε λίγες μέρες θα πήγαινε στη Β’ Γυμνασίου παραμένουν σε κατάσταση σοκ, ενώ δραματικές στιγμές βιώνει η οικογένεια του 13χρονου κοριτσιού.

Η σορός του άτυχου παιδιού μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου σήμερα θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση, ενώ εκτός απροόπτου η κηδεία της μικρούλας θα γίνει αύριο Τρίτη από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Αλμυρό.

Καταγγελίες για παρόμοια συμβάντα

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα όσα επισημαίνονται στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ σοκ και σοβαρά ερωτήματα ωστόσο, προκαλεί η αποκάλυψη ότι η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ φέρεται να είχε καταδικαστεί γιατί το 2009 καθώς από το ίδιο παιχνίδι στη Χαλκίδα είχε πέσει εννιάχρονο κορίτσι και είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό. Η μητέρα αυτού του κοριτσιού, μιλώντας στο Star είπε πως το κοριτσάκι της έφυγε από 10 μέτρα ύψος και βρέθηκε στο κενό.

Για την υπόθεση αυτή η ιδιοκτήτρια καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή. «Γλίστρησε κάτω από το κάθισμα, κάτω από την μπάρα. Δεν μπόρεσε να κρατηθεί. Επεσε από 10 μέτρα ύψος, εκσφενδονίστηκε από το μηχάνημα. Υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και της αφαιρέθηκε η σπλήνα» πρόσθεσε η μητέρα του κοριτσιού.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star, η 73χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στο οποίο έχασε τη ζωή της η άτυχη 14χρονη στον Αλμυρό Βόλου, δήλωσε: «Εχω χάσει μια κόρη 32 χρονών. Συμπαραστέκομαι με όλη τη ψυχή μου δίπλα στους ανθρώπους που χάσανε το παιδί τους. Αν τώρα μπροστά σε μια ψυχή που χάθηκε θα εξετάζουμε φταίει η… ή δε φταίει. Οχι, θα έρθει η ώρα η κατάλληλη που θα αποδείξουμε ή την ενοχή μας ή την αθώωσή μας. Ας σεβαστούμε το πένθος των ανθρώπων. Είμαι μάνα που σκοτώσαν μια κόρη 32 χρονών. Είναι δυνατόν εγώ να γίνω εγκληματίας; Ποτέ»

Να σημειωθεί πάντως πως στον χώρο του λούνα παρκ θα γίνει και πραγματογνωμοσύνη με εντολή εισαγγελέα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου