ΑΛΜΥΡΟΣ

Αναζητείται ο χειριστής του παιχνιδιού στο παζάρι Αλμυρού –Ελεύθερη η ιδιοκτήτρια

αναζητείται-ο-χειριστής-του-παιχνιδι-392237

Ερευνες γίνονται από την Αστυνομία για τον εντοπισμό του χειριστή του παιχνιδιού στο παζάρι Αλμυρού από το οποίο εκσφενδονίστηκε η άτυχη 13χρονη χθες το βράδυ, βρίσκοντας φρικτό θάνατο.

Ο χειριστής του παιχνιδιού, υπήκοος Μπαγκλαντές, αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί στα όρια του Αυτοφώρου. Μιλώντας σήμερα στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας Β.Δ., που βρίσκονταν με την κόρη της στο παιχνίδι, μαζί με την 13χρονη, περιέγραψε τα όσα έγιναν.

Στο μεταξύ, αυτήν την ώρα στα Δικαστήρια του Βόλου βρίσκεται η 73χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Η 73χρονη, όπως είναι γνωστό, συνελήφθη χθες το βράδυ, μετά το φρικτό δυστύχημα και εναντίον της από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο έκθεση ατόμου, με ενδεχόμενο δόλο διά παραλείψεως, σε βαθμό κακουργήματος. Δικογραφία με την ίδια κατηγορία σχηματίστηκε και κατά του χειριστή του παιχνιδιού και κατά παντός υπευθύνου. Αναζητείται επίσης από την Αστυνομία ο κανονικός χειριστής του μηχανήματος καθώς ο άνδρας που το χειρίστηκε χθες, εργάστηκε κατ’ εξαίρεση σε αυτό.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, η 73χρονη μετά την κατάθεσή της στον Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη.

Από τον Εισαγγελέα διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα για το δυστύχημα, ώστε να γίνει μεταξύ άλλων διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στο μηχάνημα και έρευνες για την ταχύτητα που ανέπτυξε το μηχάνημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου