Επίσκεψη Παπανάτσιου στον Αλμυρό

Τελευταία ενημέρωση: 2019-08-19, 09:45:12
Επίσκεψη Παπανάτσιου στον Αλμυρό

Στην γενέτειρά της, τον Αλμυρό, παραβρέθηκε το περασμένο Σάββατο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου, όπου παρέστη στην δοξολογία και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων, τιμώντας με την παρουσία της τις επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 138 χρόνων από την απελευθέρωση του Αλμυρού από την τουρκική κατοχή.

«Η 17η Αυγούστου, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση από το πολιτικό της γραφείο, θεωρείται ημέρα σταθμός για την σύγχρονη ιστορία του Αλμυρού, καθώς η πόλη ενώνεται με την ελεύθερη Ελλάδα και αναπνέει ξανά τον αέρα της ελευθερίας. Οι σημερινοί Αλμυριώτες οφείλουν να τη θυμούνται σε σεβασμό και να τη γιορτάζουν με λαμπρότητα, καθώς η ιστορική μνήμη είναι εκείνη που συγκροτεί την ταυτότητα και διαμορφώνει τον πολιτισμό του τόπου και των κατοίκων του.

Ακριβώς για το λόγο αυτό, εορτασμοί όπως αυτός είναι ιδιαίτερα σημαντικοί, καθώς διασφαλίζουν την ιστορική συνέχεια και ενδυναμώνουν τη συλλογική ταυτότητα των κατοίκων κάθε περιοχής», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
5
=